This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Mentés és archiválás

Az adatok mentésének és visszaállításának megtervezése kritikus pont egy vállalat számára, legyen szó akár kis vagy nagy cégről. A tervezés során figyelembe kell venni az egyes üzleti folyamatok igényeit a rendszerekre és a rendszerben tárolt adatokra valamint azok megőrzési idejére vonatkozóan. Mivel katasztrófa helyzet esetén vissza kell tudni állítani azokat a tolerálható időn belül. Ezzel biztosítva az üzletmenet folytonosságát.

IT Biztonságtechnikai szakértő kollégáink a megfelelő megoldás kiválasztása mellett segítenek a mentési rendszer tervezéséhez szükséges felmérési feladatok elvégzésében. Interjúk keretében feltárják az üzleti igények és az alkalmazott mentési eljárásrend közti különbséget, javaslatot tesznek a mentés gyakoriságára, a megőrzési időkre vonatkozóan is..

Cégünk portfóliójában több termék található annak érdekében, hogy Ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb megoldással biztosítsák adataik megőrzését későbbi visszaállítását. Megoldásaink átfogják a teljes vállalati IT infrastruktúrát. Megoldást kínálunk munkaállomások (Pc és Notebook), szerverek, virtuális rendszerek és email-ek mentésére hardveres és szoftveres termékekkel.