This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Etikettek, festékszalagok

A vonalkódtechnikában ma már elengedhetetlenül fontos a jó minőségű és gyors kellékanyag ellátás és utánpótlás, amely szerves része a gyártási, termelési folyamatok zavartalan működésének. A megfelelő méretű, anyagú és ragasztójú címke kiválasztása nem csak a nyomtatási minőséget és a nyomtató alkatrészek élettartamát határozza meg döntően, hanem jelentős költség-megtakarítással is jár.

A Nádor Rendszerház mindig a lehető legoptimálisabb megoldásra törekedve a festékszalagok, tekercses etikettek és hagyományos nyomtatóval nyomtatható (íves) címkék széles körét kínálja. A darabszám függvényében egyedi árkonstrukciókat dolgoz ki. Keretszerződés kötése esetén áraink tovább csökkenthetők, melyet a szerződésben rögzített ideig tartunk. Kizárólagos partneri kapcsolat esetén egyéb kedvezményeket nyújtunk (pl.: kiterjesztett garancia, rövidebb gyártási- és szállítási határidő).

Festékszalagok

wax ribbon viasz festékszalag papircimke nyomtatás

WAX (Viasz) festékszalagok
Általános papírcímkék nyomtatásához

wax resin Viasz gyanta festékszalagok etikett nyomtatás

WAX / RESIN (Viasz/gyanta) festékszalagok
Különleges felületű, matt és félfényes papír etikettek nyomtatásához

RESIN gyanta festékszalagok cimke nyomtatás

RESIN (gyanta) festékszalagok
Műanyag és fémezett címkék nyomtatásához

 

Színek

A festékszalagok rendelhetők fekete alapszínben, vagy színes szalagok esetén piros, kék, zöld, arany és fehér színekben.

Minőség

A minőség tekintetében cégünk elsősorban a Zebra festékszalagokat ajánlja. Ezen felül természetesen bármely más nyomtatófajtához (Intermec, Honeywell, Sato, Tec, Datamax, O'Neil) biztosítunk festékszalagokat, speciális igényeket is kielégítve.

Címkék

  • Thermo etikettek: használatuk esetén nincs szükség festékszalagra, közvetlen nyomtatásra alkalmasak.
  • Papír etikettek: lehetnek hagyományosan matt, fél-fényes, vagy fényes papír etikettek, amelyek csak a megfelelő típusú festékszalaggal nyomtathatók.
  • Műanyag, fémezett etikettek: kültéri, vagy erős igénybevétel (például: hő, hideg, víz, olaj) esetén, legfőképpen ipari alkalmazásra ajánljuk.

Szolgáltatásaink kellékanyag területen:

  • Etikettek nyomtatása
  • Folyamatos raktárkészlet biztosítása
  • Kiszállítás az ország egész területén

 Etikettek bérnyomtatása, folyamatos raktárkészlet biztosítása


A Nádor Rendszerház rendelkezik minden kompetenciával és erőforrással, amely az adott igényeknek megfelelő címkék gyártásához szükséges. Akár hozott, akár általa megtervezett etikettekről van szó, garantálja a rövid határidőt és a gyors telephelyre szállítást. Referencia lista a végén csatolva!
Kellékanyag raktárának köszönhetően gyorsan és rugalmasan tud igazodni ügyfelei elvárásaihoz. Lehetőséget biztosít a kellékanyagok nagy mennyiségű tárolására és ezáltal az 1-2 napon belüli kellékanyag ellátásra az ország egész területén és külföldön egyaránt.