This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions.

04 June 2020

Nap mint nap egyre több, hagyományos biztonsági mentést használó ügyfél vált Veeam®-re.

Miért?

Mivel a hagyományos biztonsági mentések nem tudnak 24/7/365 Availability megoldást nyújtani - annak ellenére, hogy a mai modern vállalkozások igénylik fizikai- , felhő vagy hibrid felhőben futó IT szolgáltatásuk másodperceken-, és perceken belüli helyreállítását szükség esetén.

Rendelkezésre állás vs. hagyományos biztonsági mentés

A Veeam olyan megoldás, amelyet kifejezetten a modern, virtualizált hibrid felhő világ számára terveztek. Magas szolgáltatási szintet biztosít az IT-szolgáltatás helyreállításához, melyek másodpercben és percben mérhetőek, szemben a régi technológiák által gyakran igényelt órákkal és napokkal. A 2019-es Veeam Availability felmérés szerint a Veeam ügyfelei 90%-ban elérik az objektív (RTPO ™) SLA-kat, míg a korábbi szolgáltatóval ez a mutató mindössze 69%. A Veeam a mai adatközpontokban található adatok mennyiségének kezelésére jött létre – nem a régi rendszerekhez.

Innováció és státusz quo

A Veeam innovatív, piacvezető képességeket kínál, támogatja a legfrissebb platformokat, átfogó és előretekintő felhőképet nyújt az ipar számára. A hagyományos mentési megoldásokat arra tervezték, hogy megóvják az évtizedek alatt felgyülemlett adatmennyiséget, de még mindig hiányoznak azok a kulcsfontosságú képességeik, melyeket a Veeam nyújt, mint például az azonnali VM Recovery® korlátozások nélkül, a SureBackup® és a SureReplica, Virtual Labs, 2 az 1-ben: backup és replikáció ™ és még sok más!

Növekedés vs. bizonytalan jövő

A Veeam az egyik leggyorsabban növekvő vállalati szoftverfejlesztő cég, egy magántulajdonban lévő rakétahajó, melynek növekedése nem mutat lassulást – minden hónapban több mint 4000 új ügyfelet és minden verzió megjelenésével új, erőteljes képességeket tud felmutatni.

Egyszerűség vs. komplexitás

A Veeam azon egyszerű megközelítése, ahogy a licenszelést kombinálja egy könnyedén méretezhető architektúrával és telepítéssel, percek alatt felgyorsítja munkáját. Mivel a virtuális terhelések és alkalmazások védelme érdekében nincsenek agent-ek, 3 Veeam ügyfélből kettő 35%-kal kevesebb időt tölt infrastruktúrája rendelkezésre állásával, ezzel időt nyerve egyéb termelő munkára.

Összehasonlítva a hagyományos, korszerűtlen kapacitás-engedélyezési metódussal rendelkező megoldásokkal, számos agent-tel és külön licenszelt termékkel, a választás egyértelmű.

 • Hatékony képességek vs. fontos funkciók hiánya
  A Veeam piacvezető funkciókkal, mint például az azonnali, agent-ek nélküli helyreállítás Tier-1 Microsoft alkalmazásokhoz, beépített WAN-gyorsítás, biztonságos end-to-end titkosítás, innovatív Scale-out Backup Repository ™, mély integráció a primer és deduplikációs tároló tömbökkel valamint továbbfejlesztett replikációs képességekkel teszi lehetővé a folyamatos rendelkezésre állást.
  Képességei egyedülállóak a régi, hagyományos biztonsági megoldásokkal szemben.
 • Megbízhatóság vs. találgatás
  "Egyszerűen csak működik" - ez a Veeam ügyfelek visszajelzése, akik lényegesen kevesebb leállást és kevesebb biztonsági mentési vagy többszörözési hibát jelentenek, mint a régi, hagyományos adatmentési megoldásokkal. Valójában ez a legfőbb oka annak, hogy a vállalkozások a Veeamet választják!
  A szabadalmaztatott, automatizált biztonsági mentés és másolat, tesztelés ÉS visszaállítás a teljes munkafolyamatra vonatkoztatva valamint a Veeam piacvezető ügyfélszolgálatának kombinációja jobb éjszakai alvást biztosít. A régi biztonsági mentési megoldásoknak nincs infrastruktúra-felügyelete, nincsenek automatikus biztonsági- és helyreállítás-ellenőrzések - így Ön kiszolgáltatottá válik a potenciális adatkárosítás és visszaállítási hibákkal szemben.
 • Ügyfél elégedettség vs. frusztráció
  A Veeam ügyfeleinek túlnyomó része elégedett a termékjellemzőkkel és funkcionalitásukkal, egyszerű használatukkal, műszaki támogatásukkal és értékesítési hatékonyságukkal.
  10 Veeam ügyfélből 9 ajánlja a Veeam megoldásait másnak is.

A Veeam Backup for Microsoft Office, Veeam Agent for Microsoft Windows és Veeam Agent for Linux megoldásokat a fizikai és nyilvános felhő munkaterheinek védelme érdekében hozták létre, használja ki Ön is!

02 June 2020

Veeam Backup Essentials

A Veeam® Backup Essentials™ nagyteljesítményű, megfizethető és könnyen használható biztonsági mentést, helyreállítást, megfigyelést és riportálást tesz lehetővé a virtuális környezetek számára, beleértve a vSphere és a Hyper-V valamint a fizikai és felhő környezeteket - mindezt a kisvállalatok igényeire szabva és árazva.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltés

Veeam Backup Starter

A Veeam® Backup Starter átfogó adatvédelmet biztosít virtuális, fizikai és felhő alapú környezetekhez egyetlen kezelőkonzol segítségével valamint lehetővé teszi a Veeam műszaki támogatás hozzáférést is a kisvállalkozások számára.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltés

Veeam Backup for Microsoft Office 365

A Veeam® Backup for Microsoft Office 365 segít kiküszöbölni az Office365 adatokhoz való hozzáférés elvesztélsének kockázatát - beleértve az Exchange Online, a SharePoint Online, a OneDrive for Business és a Microsoft Teams szolgáltatást is – így az adatok mindig védettek és hozzáférhetőek maradnak. Az adatok biztonsági mentését egyszerűen végzi el, a forrástól függetlenül tárolja, és megőrzi helyreállíthatóságukat szükség esetére.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltése

Veeam Backup for AWS

A Veeam® Backup for AWS költséghatékony és biztonságos AWS-alapú biztonsági mentésének köszönhetően könnyen, percek alatt visszaállíthatja rendszerét bármely felhőalapú adatvesztési forgatókönyvből - legyen az áramkimaradások, véletlen törlés, rosszindulatú programok miatt.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes letöltés

Veeam Backup for Microsoft Azure

A Veeam® Backup for Microsoft Azure kész Azure biztonsági másolatot és helyreállítást biztosít a felhőadatok költséghatékony és biztonságos védelme érdekében, mellyel bármilyen adatvesztést könnyen legyőzhet, továbbá a Veeam® Backup & Replication™ integráció segítségével gondoskodik a hibrid felhőalapú adatkezelésről az Azure-ban és a privát felhőben egyaránt.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes letöltés

19 June 2013

A szervezetek a gyorsabb IT szolgáltatások, a magasabb fokú biztonság, az alacsonyabb működési költségek és az üzleti agilitás elérése érdekében folyamatosan korszerűsítik adatközpontjaikat. Modern adatközpontjaik kiépítése során a vállalatok erőforrásaikat szerver virtualizációra, modern tárhely alkalmazásokra és felhőalapú szolgáltatások létrehozására fordítják.

Öt kulcsfontosságú képesség, melyek lehetővé teszik az Always-On Business™
(Mindig Elérhető Vállalkozás) megvalósítását:

veeam5teny2

A Veeam® világa

A Veeam® lehetővé teszi a virtualizált alkalmazások és adatok gyors, rugalmas és megbízható helyreállítását ügynökök nélkül. Egyetlen termékben kínál biztonsági mentést és replikációt a VMware vSphere és Microsoft Hyper-V környezetek támogatásával. Kiaknázva a virtualizációban és a felhő alapú technológiában rejlő lehetőségeket, ez a hatékony, könnyen kezelhető és megfizethető megoldás MINDEN adat és alkalmazás vonatkozásában garantálja a 15 perc alatti elfogadható üzemen kívüli idő és adatvesztést (RTPOTM) kikötő szolgáltatási szint megállapodások (SLA) teljesítését.

Tulajdonságok:

 • Ultragyors biztonsági mentés EMC, HPE, NetApp és Nimble tárhely-pillanatfelvételekből alacsonyabb RPO-k
 • Skálázható mentési tárterület: egyszerű biztonsági mentések tárolására szolgáló tárhely kezelés
 • Automatikus tesztek és ellenőrzések végrehajtása, minden biztonsági mentés és replika vonatkozásában
 • Virtuális gépek azonnali helyreállítása
 • Image alapú VM-replikáció telephelyen belül vagy kívül a könnyű katasztrófa utáni helyreállítás érdekében
 • Veeam® Cloud Connect Teljesen integrált, gyors, és biztonságos felhőalapú DR.

Előnyei:

 • 15 percnél rövidebb RTPO MINDEN alkalmazás és adat vonatkozásában
 • Automatikusan ellenőrizhető replikák
 • VSphere VM-ek biztonsági mentése HP és NetApp tárolási pillanatfelvételekből, akár 20-szor gyorsabban
 • Elektronikus adatfeltárás és granuláris helyreállítás

A piacvezető VM Backup™ biztonsági mentési funkciói

 • Fizikai és felhő alapú szerverek, munkaállomások és távoli asztali kapcsolatok mentése és visszaállítása
 • Image-szintű alkalmazás konzisztens VM biztonsági mentések fejlett, alkalmazástudatos feldolgozással
 • Ultragyors biztonsági mentés, alacsony RPO-kkal, tárhely pillanatfelvételekből HPE-hez, NetApp-hoz, EMC-hez és Nimble-hez
 • Scale-out Backup Repository™ (méretezhető biztonsági mentési tár) egyetlen kiterjesztett virtuális adattárolóval, amelyhez biztonsági mentéseket rendelhet, így tárhely-kapacitását szükség szerint, egyszerűen bővítheti
 • Veeam® Cloud Connect - biztonsági mentések telephelyen kívülre helyezése a külső infrastruktúra kiépítésének és fenntartásának költségei és összetettsége nélkül; gyors és biztonságos felhőalapú biztonsági mentést biztosítva a szolgáltatóknak is
 • SureBackup®- automatikus tesztek és ellenőrzések végrehajtása minden biztonsági mentés és virtuális gép (VM) helyreállíthatósága kapcsán
 • Beépített WAN-gyorsítás, amely akár 50-szer gyorsabb, telephelyen kívüli biztonsági mentéseket és sávszélesség - megtakarítást tesz lehetővé
 • Közvetlen tárhely hozzáférés - vSphere biztonsági mentések gyorsabb, kisebb hatással járó végrehajtása köszönhetően a közvetlen SAN- és NFS hozzáférésnek

Helyreállítás

A Veeam® egyedi fájlok, teljes VM-ek és alkalmazáselemek villámgyors, megbízható helyreállítását nyújtja - így gyakorlatilag az összes helyreállítási forgatókönyv mellett nyugodt szívvel teheti le voksát!

 • Instant VM Recovery®: azaz Azonnali VM Helyreállítás™ - segítségével helyreállíthatja meghibásodott virtuális gépét kevesebb, mint két perc alatt
 • Azonnali, fájlszintű helyreállítás: mellyel menet közben helyreállíthatók az operációs rendszer vendégfájljai és mappái
 • Veeam® Explorer™ Microsoft Active Directory-hoz: Egyedi Active Directory objektumok és teljes tárolók azonnali visszaállítása, felhasználói fiókok és jelszavak egyszerű visszaállítása, Group Policy Objects (csoportszabály objektumok) (GPO-k), Active Directory-integrált DNS-adatok visszaállítása
 • Veeam® Explorer Microsoft Exchange-hez: Különálló Exchange elemek azonnali láthatósága és granuláris helyreállítása, beleértve a véglegesen törölt elemek-, valamint eDiscovery exportálás során keletkezett jelentések helyreállítása
 • Veeam® Explorer Microsoft SharePointhoz: Azonnali láthatóság SharePoint biztonsági mentésekbe; egyes SharePoint elemek és különálló oldalak egyszerű azonosítása és helyreállítása
 • Veeam® Explorer Microsoft SQL Serverhez: Az SQL adatbázisok gyors, tranzakció-, és táblázatszintű helyreállítása teszi lehetővé az adott pillanat szerinti állapot visszaállítását
 • Veeam® Explorer Oracle-hez: Oracle adatbázisok tranzakciószintű helyreállítása, tranzakciónaplók ügynök nélküli biztonsági mentése, kívánt időpontnak megfelelő állapotra való-, pontos visszaállítás
 • Veeam® Explorer Storage Snapshotokhoz: Állítson helyre egyéni fájlokat és teljes VM-eket HPE, NetApp, EMC és Nimble környezetekbőlÚJ tárhely-pillanatfelvételek
 • Natív szalagos támogatás: Tároljon szalagon teljes VM biztonsági mentéseket vagy önálló fájlokat, és állítsa helyre ezeket bármikor a szalagról

Replikáció

A Veeam® fejlett, image alapú VM replikációt és korszerű katasztrófa utáni helyreállítást kínál a magas szintű hozzáférhetőség érdekében így garantálva a vállalata alapfunkcióihoz elengedhetetlen alkalmazások folyamatos elérhetőségét. A biztonsági mentések helyezhetők telephelyen kívülre, akár 50-szer gyorsabb mentést és sávszélességet megtakarítva - a külső infrastruktúra kiépítésének és fenntartásának költségei és összetettsége nélkül.

Támogatott környezetek

 • VMware infrastruktúra (vSphere 6.0, vSphere 5.x, vSphere 4.1 platformok)
 • Kiszolgálók (ESXi 6.0, ESXi 5.x, ESX(i) 4.1)
 • Szoftverek (vCenter Server 6.0 (opcionális), vCenter Server 5.x (opcionális), vCenter Server 4.1 (opcionális), vCloud Director 5.5, 8.0 (opcionális)
 • Virtuális gépek (VMware által támogatott összes operációs rendszer, Bármilyen alkalmazás, Bármilyen fájlrendszer )
 • Microsoft infrastruktúra Platformok (Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 , Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2 SP1 )
 • Kiszolgálók (Windows Server Hyper-V 2016, Windows Server Hyper-V 2012 R2, Windows Server Hyper-V 2012, Windows Server Hyper-V 2008 R2 SP1, Microsoft Hyper-V Server (díjmentes hypervisor) )
 • Szoftverek (Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 (opcionális), Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2012 SP1 (opcionális), Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2008 R2 SP1 (opcionális)
 • Virtuális gépek (A Microsoft Hyper-V által támogatott összes operációs rendszer, bármilyen alkalmazás, bármilyen fájlrendszer )

Kiadások

A Veeam® számos terméke nyújt megoldást a nagyvállalatok, a kis- és középválallatok és a szolgáltatók számára így könnyen kiválasztható az igényeknek és a költségvetésének leginkább megfelelő típus.

 • Nagyvállalatok számára: Veeam Availability Suite, Veeam Backup & Replication, Veeam Agent for Microsoft Windows, Veeam Agent for Linux, Veeam Agent for Linux, Veeam ONE, Veeam Backup for Nutanix AHV, Veeam Backup for AWS, Veeam Backup for Microsoft Azure, Veeam Agents for Oracle Solaris v2 and IBM AIX, Veeam Availability Orchestrator, Veeam Backup for Microsoft Office 365, Veeam Management Pack for System Center
 • Kis- és középvállalatok számára: Veeam Backup Essentials, Veeam Backup Starter, Veeam Backup for Microsoft Office 365, Veeam Backup for AWS, Veeam Backup for Microsoft Azure
 • Szolgáltatók számára: Veeam Service Provider Console, Veeam Cloud Connect, Veeam Backup for Microsoft Azure
 • Ingyenes szoftverek: Veeam Backup & Replication Community Edition, Veeam ONE Community Edition, Veeam Agent for Microsoft Windows FREE, Veeam Agent for Linux FREE, Veeam Backup for Microsoft Office 365 Community Edition, Veeam Backup for AWS, Veeam Backup for Microsoft Azure, Veeam Management Pack for Veeam Backup, Veeam PN (Powered Network), Veeam Stencils for Microsoft Visio, Veeam Task Manager for Hyper-V, Veeam FastSCP for Microsoft Azure, Veeam Report Library for System Center

 

02 June 2020

Veeam Availability Suite

A Veeam® Availability Suite™ a Veeam zászlóshajója, amely egyszerűvé, rugalmassá és megbízhatóvá teszi az adatkezelése. Egyesíti a Veeam Backup & Replication ™ iparági vezető biztonsági mentési, visszaállítási és replikációs képességeit a Veeam ONE ™ fejlett megfigyelésével és elemzésével. Páratlan elérhetőség, láthatóság, adatközpontok közötti automatizálás és irányítás az on-prem adatközpontokban és a felhőben egyaránt.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Backup & Replication

A Veeam® Backup & Replication™ a virtualizált alkalmazások és adatok gyors, rugalmas és megbízható helyreállítását teszi lehetővé. A biztonsági mentést és a replikációt egyetlen megoldásban egyesítve növeli a biztonsági mentés értékét, ugyanakkor a VMware vSphere és Microsoft Hyper-V környezetek számára újraértelmezi az adatvédelmet.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Agent for Microsoft Windows

A Veeam® Agent for Microsoft Windows a Veeam biztonsági mentés és replikáció kulcsfontosságú eleme. Átfogó biztonsági mentési és helyreállítási megoldást nyújt Windows alapú kiszolgálókhoz, munkaállomásokhoz és a felhő környezethez.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Agent for Linux

A Veeam® Agent for Linux, a Veeam Backup & Replication részeként átfogó biztonsági mentési és helyreállítási megoldást nyújt a Linux alapú munkaállomásokhoz, felhő környezethez és szerverekhez - ezzel elősegítve a szervezetek számára a különféle környezet védelmét.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam ONE

A Veeam® ONE, a Veeam® Availability Suite™ részeként átfogó monitoring és jelentéskészítő megoldást kínál biztonsági mentéshez, virtuális és fizikai környezetekhez, támogatást nyújtva a Veeam Backup & Replication, a Veeam Agentek, valamint a VMware, Hyper-V és a Nutanix AHV számára. Olyan interaktív eszközökkel és intelligens tanulási módszerekkel biztosít megfigyelést, riportálást és automatizálást, melyekkel a valódi ügyfélproblémákat még felmerülésük előtt, proaktívan képes azonosítani és megoldani - ilyen a 7x24 monitorozás és jelentéskészítés, kapacitás tervezés és költségelszámolás valamint az intelligens automatizáció és diagnosztika.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Backup for Nutanix AHV

A Veeam® Backup for Nutanix AHV teljeskörű rendelkezésreállást biztosít a Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV) által üzemeltetett összes alkalmazás és adat számára, elérhetővé téve egy hiperkonvergált infrastruktúra-megoldást, amely rugalmas és kibővíthető képességeket biztosít.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Backup for AWS

A Veeam® Backup for AWS költséghatékony és biztonságos AWS-alapú biztonsági mentésének köszönhetően könnyen, percek alatt visszaállíthatja rendszerét bármely felhőalapú adatvesztési forgatókönyvből - legyen az áramkimaradások, véletlen törlés, rosszindulatú programok miatt .

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes letöltés

Veeam Backup for Microsoft Azure

A Veeam® Backup for Microsoft Azure kész Azure biztonsági másolatot és helyreállítást biztosít a felhőadatok költséghatékony és biztonságos védelme érdekében, mellyel bármilyen adatvesztést könnyen legyőzhet, továbbá a Veeam® Backup & Replication™ integráció segítségével gondoskodik a hibrid felhőalapú adatkezelésről az Azure-ban és a privát felhőben egyaránt.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes letöltés

Veeam Agents for Oracle Solaris v2 and IBM AIX

A Veeam® Agents for Oracle Solaris and IBM AIX egyetlen, átfogó adatvédelmi platformot kínál a vállalati környezetben létező összes adat, alkalmazás és rendszer védelmére.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltése

Veeam Availability Orchestrator

A Veeam® Availability Orchestrator biztosítja a DR összehangolását a Veeam mentésekkel és replikációkkal - egyetlen kattintással!

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltése

Veeam Backup for Microsoft Office 365

A Veeam® Backup for Microsoft Office 365 segít kiküszöbölni az Office365 adatokhoz való hozzáférés elvesztélsének kockázatát - beleértve az Exchange Online, a SharePoint Online, a OneDrive for Business és a Microsoft Teams szolgáltatást is – így az adatok mindig védettek és hozzáférhetőek maradnak. Az adatok biztonsági mentését egyszerűen végzi el, a forrástól függetlenül tárolja, és megőrzi helyreállíthatóságukat szükség esetére.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltése

Veeam Management Pack for System Center

A Veeam® Management Pack™ (MP) System Center a legátfogóbb és legintuitívabb System Center kiterjesztés a VMware vSphere, a Microsoft Hyper-V, valamint a Veeam Backup & Replication alkalmazások kezeléséhez. Átláthatóbb virtuális és fizikai környezet menedzselést biztosít. Teljes körű, több szintű monitorozást és betekintést tesz elérhetővé agentek telepítése nélkül. A Management Pack több, azonnal megtérülő menedzsment eszközzel rendelkezik, mely használata azonnali költségmegtakarítást eredményez.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltés

19 April 2011

LG

Registred Partner

 • Monitorok
 • Projektorok
 • Multimédia lejátszók
 • Optikai tárolók
 • Adattárolók