This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Veeam megoldások a KKV számára

Veeam Backup Essentials

A Veeam® Backup Essentials™ nagyteljesítményű, megfizethető és könnyen használható biztonsági mentést, helyreállítást, megfigyelést és riportálást tesz lehetővé a virtuális környezetek számára, beleértve a vSphere és a Hyper-V valamint a fizikai és felhő környezeteket - mindezt a kisvállalatok igényeire szabva és árazva.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltés

Veeam Backup Starter

A Veeam® Backup Starter átfogó adatvédelmet biztosít virtuális, fizikai és felhő alapú környezetekhez egyetlen kezelőkonzol segítségével valamint lehetővé teszi a Veeam műszaki támogatás hozzáférést is a kisvállalkozások számára.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltés

Veeam Backup for Microsoft Office 365

A Veeam® Backup for Microsoft Office 365 segít kiküszöbölni az Office365 adatokhoz való hozzáférés elvesztélsének kockázatát - beleértve az Exchange Online, a SharePoint Online, a OneDrive for Business és a Microsoft Teams szolgáltatást is – így az adatok mindig védettek és hozzáférhetőek maradnak. Az adatok biztonsági mentését egyszerűen végzi el, a forrástól függetlenül tárolja, és megőrzi helyreállíthatóságukat szükség esetére.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltése

Veeam Backup for AWS

A Veeam® Backup for AWS költséghatékony és biztonságos AWS-alapú biztonsági mentésének köszönhetően könnyen, percek alatt visszaállíthatja rendszerét bármely felhőalapú adatvesztési forgatókönyvből - legyen az áramkimaradások, véletlen törlés, rosszindulatú programok miatt.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes letöltés

Veeam Backup for Microsoft Azure

A Veeam® Backup for Microsoft Azure kész Azure biztonsági másolatot és helyreállítást biztosít a felhőadatok költséghatékony és biztonságos védelme érdekében, mellyel bármilyen adatvesztést könnyen legyőzhet, továbbá a Veeam® Backup & Replication™ integráció segítségével gondoskodik a hibrid felhőalapú adatkezelésről az Azure-ban és a privát felhőben egyaránt.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes letöltés