This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Veeam megoldások a nagyvállalatok számára

Veeam Availability Suite

A Veeam® Availability Suite™ a Veeam zászlóshajója, amely egyszerűvé, rugalmassá és megbízhatóvá teszi az adatkezelése. Egyesíti a Veeam Backup & Replication ™ iparági vezető biztonsági mentési, visszaállítási és replikációs képességeit a Veeam ONE ™ fejlett megfigyelésével és elemzésével. Páratlan elérhetőség, láthatóság, adatközpontok közötti automatizálás és irányítás az on-prem adatközpontokban és a felhőben egyaránt.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Backup & Replication

A Veeam® Backup & Replication™ a virtualizált alkalmazások és adatok gyors, rugalmas és megbízható helyreállítását teszi lehetővé. A biztonsági mentést és a replikációt egyetlen megoldásban egyesítve növeli a biztonsági mentés értékét, ugyanakkor a VMware vSphere és Microsoft Hyper-V környezetek számára újraértelmezi az adatvédelmet.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Agent for Microsoft Windows

A Veeam® Agent for Microsoft Windows a Veeam biztonsági mentés és replikáció kulcsfontosságú eleme. Átfogó biztonsági mentési és helyreállítási megoldást nyújt Windows alapú kiszolgálókhoz, munkaállomásokhoz és a felhő környezethez.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Agent for Linux

A Veeam® Agent for Linux, a Veeam Backup & Replication részeként átfogó biztonsági mentési és helyreállítási megoldást nyújt a Linux alapú munkaállomásokhoz, felhő környezethez és szerverekhez - ezzel elősegítve a szervezetek számára a különféle környezet védelmét.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam ONE

A Veeam® ONE, a Veeam® Availability Suite™ részeként átfogó monitoring és jelentéskészítő megoldást kínál biztonsági mentéshez, virtuális és fizikai környezetekhez, támogatást nyújtva a Veeam Backup & Replication, a Veeam Agentek, valamint a VMware, Hyper-V és a Nutanix AHV számára. Olyan interaktív eszközökkel és intelligens tanulási módszerekkel biztosít megfigyelést, riportálást és automatizálást, melyekkel a valódi ügyfélproblémákat még felmerülésük előtt, proaktívan képes azonosítani és megoldani - ilyen a 7x24 monitorozás és jelentéskészítés, kapacitás tervezés és költségelszámolás valamint az intelligens automatizáció és diagnosztika.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Backup for Nutanix AHV

A Veeam® Backup for Nutanix AHV teljeskörű rendelkezésreállást biztosít a Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV) által üzemeltetett összes alkalmazás és adat számára, elérhetővé téve egy hiperkonvergált infrastruktúra-megoldást, amely rugalmas és kibővíthető képességeket biztosít.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Próbaverzió letöltése

Veeam Backup for AWS

A Veeam® Backup for AWS költséghatékony és biztonságos AWS-alapú biztonsági mentésének köszönhetően könnyen, percek alatt visszaállíthatja rendszerét bármely felhőalapú adatvesztési forgatókönyvből - legyen az áramkimaradások, véletlen törlés, rosszindulatú programok miatt .

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes letöltés

Veeam Backup for Microsoft Azure

A Veeam® Backup for Microsoft Azure kész Azure biztonsági másolatot és helyreállítást biztosít a felhőadatok költséghatékony és biztonságos védelme érdekében, mellyel bármilyen adatvesztést könnyen legyőzhet, továbbá a Veeam® Backup & Replication™ integráció segítségével gondoskodik a hibrid felhőalapú adatkezelésről az Azure-ban és a privát felhőben egyaránt.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes letöltés

Veeam Agents for Oracle Solaris v2 and IBM AIX

A Veeam® Agents for Oracle Solaris and IBM AIX egyetlen, átfogó adatvédelmi platformot kínál a vállalati környezetben létező összes adat, alkalmazás és rendszer védelmére.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltése

Veeam Availability Orchestrator

A Veeam® Availability Orchestrator biztosítja a DR összehangolását a Veeam mentésekkel és replikációkkal - egyetlen kattintással!

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltése

Veeam Backup for Microsoft Office 365

A Veeam® Backup for Microsoft Office 365 segít kiküszöbölni az Office365 adatokhoz való hozzáférés elvesztélsének kockázatát - beleértve az Exchange Online, a SharePoint Online, a OneDrive for Business és a Microsoft Teams szolgáltatást is – így az adatok mindig védettek és hozzáférhetőek maradnak. Az adatok biztonsági mentését egyszerűen végzi el, a forrástól függetlenül tárolja, és megőrzi helyreállíthatóságukat szükség esetére.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltése

Veeam Management Pack for System Center

A Veeam® Management Pack™ (MP) System Center a legátfogóbb és legintuitívabb System Center kiterjesztés a VMware vSphere, a Microsoft Hyper-V, valamint a Veeam Backup & Replication alkalmazások kezeléséhez. Átláthatóbb virtuális és fizikai környezet menedzselést biztosít. Teljes körű, több szintű monitorozást és betekintést tesz elérhetővé agentek telepítése nélkül. A Management Pack több, azonnal megtérülő menedzsment eszközzel rendelkezik, mely használata azonnali költségmegtakarítást eredményez.

Tulajdonságok I Verziók áttekintése I Ingyenes próbaverzió letöltés