Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Archiválás, adatmentés, adatvisszaállítás

Nem lehet elég alkalommal hangsúlyozni, hogy napjainkban nem a hardver, vagy a megvásárolt és feltelepített programok, hanem az IT eszközön tárolt adatok képviselik a legnagyobb értéket. Sajnos még ma sem fordít mindenki kellő figyelmet és energiát ezen adatok megfelelő tárolására és védelmére, csak akkor jön rá a fenti állítás igazára, amikor már késő. Hosszú évek munkájával előállított értékek egy pillanat alatt semmivé válhatnak. A Nádor Rendszerház nem csak az adatok mentésére és archiválására nyújt magas szintű megoldási lehetőségeket, hanem akkor is rendelkezésre áll, amikor már megtörtént a baj.

Mit tartalmaz a Nádor archiválási, adatmentési szolgáltatása?

  • Konzultáció és tanácsadás
  • Mentési és archiválási rendszer tervezése
  • A megfelelő eszközpark kiválasztása és szállítása
  • Mentési és archiválási rendszerek testre szabott konfigurálása
  • Mentési és archiválási rendszerek üzemeltetése és felügyelete

Mit várhat a Nádor archiválási, adatmentési szolgáltatásától?

Magasan képzett és kellő gyakorlatot szerzett szakemberei a hibás háttértárolókról az adatok 80-90%-át képesek visszaállítani. Mivel a mai adatvesztések döntő többségét vírusok és egyéb – az Interneten keresztül érkező – támadások és károkozó programok okozzák, az eddigi tapasztalatok alapján az adatvesztések több mint 90%-a esetében helyre tudta állítani az eredeti állapotot. Ezt a munkát általában 3-5 munkanap alatt végzi el.