Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Mentés és archiválás

Az adatok mentésének és visszaállításának megtervezése kritikus pont egy vállalat számára, legyen szó akár kis vagy nagy cégről. A tervezés során figyelembe kell venni az egyes üzleti folyamatok igényeit a rendszerekre és a rendszerben tárolt adatokra valamint azok megőrzési idejére vonatkozóan. Mivel katasztrófa helyzet esetén vissza kell tudni állítani azokat a tolerálható időn belül. Ezzel biztosítva az üzletmenet folytonosságát.

IT Biztonságtechnikai szakértő kollégáink a megfelelő megoldás kiválasztása mellett segítenek a mentési rendszer tervezéséhez szükséges felmérési feladatok elvégzésében. Interjúk keretében feltárják az üzleti igények és az alkalmazott mentési eljárásrend közti különbséget, javaslatot tesznek a mentés gyakoriságára, a megőrzési időkre vonatkozóan is..

Cégünk portfóliójában több termék található annak érdekében, hogy Ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb megoldással biztosítsák adataik megőrzését későbbi visszaállítását. Megoldásaink átfogják a teljes vállalati IT infrastruktúrát. Megoldást kínálunk munkaállomások (Pc és Notebook), szerverek, virtuális rendszerek és email-ek mentésére hardveres és szoftveres termékekkel.