Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Vírus és Spyware audit

Az informatikai védelmi rendszereknek különösen nagy erőpróbát kell kiállniuk az Internet térhódításának köszönhetően. A különböző szakmai jelentések, s a Nádor Rendszerház Spam- és vírusszűrő szolgáltatásának biztosítása során szerzett tapasztalatai is (napi 1000-nél is több vírusos levél!) évről évre igazolják az új vírusok gyarapodását.

A vírusok és hívatlan betolakodók mellett egyre súlyosabb képet mutat a kémprogramok fenyegetése, amelyek a felhasználó tudta nélkül képesek települni és összegyűjteni, majd akár harmadik félnek továbbítani a legbizalmasabb adatokat is.

A Nádor Rendszerház vírus és spyware audit szolgáltatásának célja ezen fenyegetettségek minél teljesebb feltárása.

Az audit során a cég szakemberei

  • felülvizsgálják a kialakított vírusvédelmi rendszerek beállításait
  • továbbá a kihelyezett célhardver eszközök segítségével átvilágítják a hálózatba kötött összes számítógépet

A kapott eredmények általában a legbiztonságosabbnak hitt rendszereknél is meglepőek. Az elkészített jelentések amellett, hogy feltárják a rendszer fertőzöttségét, iránymutatóul szolgálnak egy biztonságosabb rendszer kialakításához rámutatva például a vírusvédelmi rendszer módosítandó beállításaira.