Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Watchguard - többfaktoros hitelesítés

Watchguard Authpoint több tényezős hitelesítés

 
Az AuthPoint többfaktoros hitelesítés (MFA) biztosítja az eszközök, fiókok és információk védelméhez szükséges biztonságot és megszünteti biztonsági réseit, hogy vállalkozása magabiztosan és gondtalanul működhessen.

Watchguard authentikáció

 
Egyszerű hitelesítés közvetlenül mobiltelefonról token nélkül

Az AuthPoint mobilalkalmazás segítségével azonosítja magát a felhasználó mielőtt bejelentkezik egy védett erőforráshoz (például számítógéphez, VPN-hez, szolgáltatáshoz vagy alkalmazáshoz) - így szolgáltatásai és adatai folyamatos védelem alatt állnak.

A legújabb többfaktoros (MFA) azonosításak megfelelően különböző hitelesítési módszereket választhat akár felhasználói csoportoként és alkalmazásonként:

  • Azonnali értesítés: Bejelentkezéskor a rendszer értesítést küld a mobil eszközére, hogy jóváhagyja a hitelesítést, bejelentkezést vagy az elutasítást - ezzel megakadályozva olyan hozzáférési kísérletet, amelyet nem Ön hajtott végre.
  • QR-kód: Bejelentkezéskor Az AuthPoint alkalmazás segítségével egy QR-kódot kell beolvasni, melyet előzőeg kap a hitelesítéshez. Az AuthPoint biztonságos QR-kódokat használ, amelyeket csak az AuthPoint mobilalkalmazás dekódolhat!
  • Egyszeri jelszó (OTP - On-Time Passwod): Az AuthPoint alkalmazás lehetővé eszi egyedi (ideiglenes) jelszó alkalmazását is a hitelesítéshez.
  • Hardver token:Biztonságos, időalapú (One-Time) jelszóval működő authentikáció

Az AuthPoint komponensei

AuthPoint Management felhasználói felület

Az AuthPoint felhasználói felület a WatchGuard Cloud-ben állítja be és kezeli a felhasználókat, a felhasználói csoportokat, az erőforrásokat, a külső identitásokat és az AuthPoint átjárót. Az erőforrások azok az alkalmazások, amelyeket az AuthPoint használatához határoz meg. A külső identitások kapcsolódnak a felhasználói adatbázisokhoz a felhasználói fiókok adatainak beolvasásához és a jelszavak érvényesítéséhez.

AuthPoint mobilalkalmazás

Az AuthPoint mobilalkalmazás szükséges a hitelesítéshez. Megnézheti és kezelheti tokeneit, jóváhagyhatja az azonnali értesítéseket, beszerezheti az egyedi azonosítókat és beolvashatja a QR-kódokat.

AuthPoint Gateway (átjáró)

Az AuthPoint Gateway a hálózatra telepítve segíti az AuthPoint kommunikációját a RADIUS kliensekkel és az LDAP adatbázisokkal. Az átjáró RADIUS szerverként működik, és elengedhetetlen feltétele a RADIUS hitelesítésnek valamint az LDAP felhasználók SAML erőforrásokkal történő hitelesítéséhez.

LogON (bejelentezés) alkalmazás

A bejelentkezési alkalmazás a hitelesítés előírását szolgálja, amikor a felhasználók bejelentkeznek egy számítógépre vagy szerverre (beleértve az RDP és az RD átjáró védelmét). A bejelentkezési alkalmazás két részből áll: az a számítógépre vagy szerverre telepített alkalmazás, valamint az AuthPoint alkalmazásban konfigurált erőforrás.

AuthPoint ADFS Agent

Az AuthPoint ADFS Agent segítségével társíthatja a többfaktoros hitelesítést (MFA) az ADFS-hez, hogy a magasabb szintű biztonság érdekében.

AuthPoint RD Web Agent 

Az RD Web Agent segítségével társíthatja a többfaktoros hitelesítés védelmét az RD Web-hez. Két részből áll: telepített agent és az AuthPoint alkalmazásban konfigurált erőforrás.

Gyors és egyszerű telepítés és menedzsment. Kezelje az AuthPoint alkalmazást bárhol és bármikor felhasznlóbarát kezelő platform segítségével!