Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

A Nádor Rendszerház az ITBN-en

2010. szeptember 28-29-én immáron 6. alkalommal került megrendezésre az IT Biztonság Napja, amelyen előadóként és kiállítóként a Nádor Rendszerház is részt vett.

.

A két napos rendezvényen közel 2000 biztonsági szakértő, vezető, valamint a terület iránt érdeklődő IT szakember vett részt, akik számos érdekes előadás keretében ismerkedhettek meg a legújabb megoldásokkal és tapasztalatokkal, s a kiállítási standokon személyes benyomást nyerhettek az IT biztonságban élenjáró cégekről.

A Nádor Rendszerház Tempest eszközöket bemutató előadása mindkét nap oly sok embert vonzott, hogy a VIP terem befogadó képessége kevésnek bizonyult. Örömünkre szolgált, hogy hazánkban elsőként mutathattuk be nagyközönség előtt a kuriózumnak számító, magas szintű NATO minősítéssel rendelkező termékeket, amelyek megoldást biztosítanak az elektromágneses adatlopások ellen.

A kiállítási standon szintén különleges IT biztonsági eszközökkel ismerkedhettek meg a látogatók.Többek között az Adatdiódával, a Secuvoice telefontitkosítással, valamint a Risk2value GRC (Governance Risk Compliance) szoftverrel. Természetesen az érdeklődők részletesen tájékozódhattak a Nádor szolgáltatási portfoliójáról is, az elméleti megvalósítás mellett szakértőink nagy hangsúlyt helyeztek a gyakorlati tapasztalatok megosztására is.