Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

A Nádor Rendszerház a Budatranspack kiállításon

budatranspack3 small2009. szeptember 22-25. között került megrendezésre a BUDATRANSPACK- Nemzetközi csomagolási és anyagmozgatási szakkiállítás a megújult Hungexpo A pavilonjában, amelyen a Nádor Rendszerház Távközlési, valamint Vonalkódtechnika és RFID Üzletága is képviseltette magát.

A cég Vonalkódtechnika és RFID Üzletága olyan eszközöket, alkalmazásokat állított ki, amelyek hatékonyabbá, gördülékenyebbé teszik a gyártási, raktározási folyamatokat, s jelentősen segítik a logisztikai, kereskedelemi tevékenységet. A Nádor Rendszerház többek között bemutatta a Motorola legújabb egy- és kétdimenziós vonalkód olvasóit, adatgyűjtőit, WiFi hálózati eszközeit,a Zebra vonalkód- és RFID nyomtatóit.

A Nádor Rendszerház Távközlési Üzletága által az érdeklődők megismerkedhettek a Motorola Canopy vezeték nélküli adatátviteli rendszerével is, amely megbízható, költséghatékony megoldást kínál a különböző gyáregységek, telephelyek összeköttetésére.

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik látogatásukkal megtisztelték standunkat!