Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

EVENT EXPO – 2008. MÁJUS 6-8.

EventExpo web3 smallMájus 6-án Budapesten, a Hajógyári-szigeten nyitotta meg kapuit az első magyar teljes rendezvénytechnikai szakkiállítás, az Event Expo.

A szakkiállítás a bel –és kültéri rendezvények helyszíni lebonyolításához szükséges technikai eszközöket, látványelemeket mutatta be, valamint nagy figyelmet fordított a rendezvények biztonságával foglalkozó területek megjelenítésével is.

A Nádor Rendszerház a rendezvényen olyan, a szervezéshez elengedhetetlen háttértechnikai eszközöket, megoldásokat és szolgáltatásokat vonultatott fel, amelyek mind az irodai, mind a külső helyszínen történő munkavégzéshez segítséget nyújtanak.

A kiállítás látogatói különösen a Motorola Canopy adatátviteli eszközökkel kialakítható mobil Internetes megoldások és az IP alapú kamerarendszer iránt mutattak érdeklődést, de gyakran kerültek a figyelem központjába az HYT kézirádiók és rádiós rendszerek , valamint rendezvényszervező és catering cégek számára is használható vonalkódtechnikai eszközök és szolgáltatások is.