Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

V. IT biztonság szakmai nap

20110505073 smallA Nádor Rendszerház 2011. május 5-én újra megrendezte immár hagyományossá vált IT biztonság szakmai napját, amelynek idén az elegáns Kogart Ház adott otthont.

A rendezvény olyan aktuális témákat ölelt fel, mint a felhőbe helyezett rendszerek biztonsága, a logelemzés vagy éppen a kockázatmenedzsment. Utóbbi azért bír különös jelentőséggel, mert nagyközönség előtt először került bemutatásra a risk2value GRC szoftver, amely kiemelkedő tulajdonságai új utat nyithatnak a hazai kockázatelemzésnek.

Szintén a szakmai napon debütált a Spectator távfelügyeleti rendszer, amely szó szoros értelemben nem tartozik ugyan az IT biztonságtechnika területéhez, azonban számos érdekes biztonsági kérdést és megoldást vetett fel.

A szakmai nap előadásai az alábbi linkre kattintva tölthetőek le:

IT biztonság előadások 2011.05.05.

A szakmai napon bemutatott megoldások iránt az érdeklődés a korábbiakhoz méltóan most is nagy volt. Ezúton köszönjük minden résztvevőnek, hogy megtisztelő jelenlétükkel gazdagították rendezvényünket!