Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

2017. március 30.

VII. MBF Konferencia - Közeleg a tavasz, 2017. 03. 20. kedd
Minden mobiltelefon felhasználó került már olyan helyzetbe, hogy térerőprobléma miatt nem tudott lefolytatni egy beszélgetést vagy a hívás többször megszakadt. Ez egy magánbeszélgetés közben lehet bosszantó, üzleti beszélgetés során komoly hátrány is érhet minket, azonban teljesen más következményekkel kell szembesülnünk, amikor egy ipari létesítmény rendszerét vesszük górcső alá. Ezekben a létesítményekben nem megengedhető a térerőprobléma miatt keletkező kommunikációs hiba, hiszen minden másodperc számít, amikor egy komolyabb katasztrófahelyzetet kell elkerülni.

2010. február 09.

IT business, 2010. 02. 09. kedd
Régi informatikai vicc, hogy egy hálózat biztonságát a külső fenyegetések ellen csak két centiméter légréteg tudja biztosítani: legalább ennyinek kell lennie a hálózati kábel és a csatlakozóaljzat között. Nos, van egy olyan eszköz, amely tulajdonképpen ezt az elvet ülteti át a gyakorlatba.

2007. december 15.

ETK Önkormányzati Klub Hírlevél, 2007. december

E-közigazgatás - A fejlődés kezdeti lépései

Az elektronikus ügyintézés és informatika témája évek óta az önkormányzati szektor kiemelten fontos kérdése; napjainkban elengedhetetlen a magyarországi települések fejlődéséhez, a lakosság és az önkormányzatok közötti kommunikáció gördülékenységének megteremtéséhez. Az ETK Önkormányzati Klub ennek kapcsán rendezte meg 2007. november 8-án „E-közigazgatás és Informatika” című konferenciáját Budapesten, a Barabás Villában. A konferencia fő támogatója a Nádor Rendszerház, Magyarország egyik vezető rendszerintegrációs cége volt.

2008. február 05.

Computerworld Számítástechnika, RFID Melléklet, 2008. február 5. (XXXIX. 6. szám)

RFID - Egy fontos kiegészítő

A Nádor Rendszerház Kft. 1992-ben kezdte meg üzleti tevékenységét az informatika területén. A cég tulajdonosai, a ’90-es évek vezető informatikai szakemberei célul tűzték ki, hogy minőségi termékek forgalmazása mellett professzionális szolgáltatásokat biztosítsanak.

2007. november 15.

Hungary Business & Style (Business Pages), 2007. november-december

Nádor Rendszerház

Alig több mint másfél évtizeddel ezelőtt indult útjára a Nádor Rendszerház története. Akkoriban a tulajdonosok, négy számítástechnikai szakember, a cég jövőbeni feladatai között megfogalmazták, hogy tevékenységükben professzionális, nagy megbízhatóságú berendezések rendszerintegrációjával foglalkoznak majd a számítástechnika és a vezeték nélküli kommunikáció területén.