Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Felnőtt már az RFID

Computerworld Számítástechnika, RFID Melléklet, 2008. február 5. (XXXIX. 6. szám)

RFID - Egy fontos kiegészítő

A Nádor Rendszerház Kft. 1992-ben kezdte meg üzleti tevékenységét az informatika területén. A cég tulajdonosai, a ’90-es évek vezető informatikai szakemberei célul tűzték ki, hogy minőségi termékek forgalmazása mellett professzionális szolgáltatásokat biztosítsanak.

A kezdetektől meglévő tradicionális, vevőközpontú szemlélet mindvégig megmaradt az elmúlt 15 évben, miközben a cég folyamatosan fejlődött az újabb és újabb kihívásoknak eleget téve, ezzel is erősítve az Ügyfelek igényeihez való lehető legteljesebb igazodást.

Napjainkra a Nádor Rendszerház a hazai tíz legnagyobb rendszerintegrációs cég egyike, mára számos, széles portfoliót felölelő üzletággal bővült, teljes körű megoldásokat kínál az IT biztonság, irodatechnika, szoftverfejlesztés és a távközlés területén. Emellett évek óta foglalkozik vonalkódtechnikai eszközök, rendszerek forgalmazásával. Az RFID technológia megjelenésével – jól felismerve a legújabb szükségleteket és előrelépési lehetőségeket – felkarolta ezen rendszerek hazai terjesztését is, valamint megkezdte a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások professzionális kialakítását. Mára az RFID a Nádor Rendszerház stratégiai üzletágává nőtte ki magát, így a jelenleg legfejlettebb azonosítási technológiának köszönhetően, egy újabb területen állhat partnerei rendelkezésére, teheti munkájukat gördülékenyebbé és gyorsabbá. A fentiek elősegítése érdekében a cég vonalkód-technikával és RFID-val foglalkozó divíziója teljes körű megoldást kínál az átfogó tanácsadó tevékenységtől, a rendszerfelmérésen, - tervezésen, eszközbeszerzésen, - szállításon, rendszerintegráción és hálózatépítésen át az üzemeltetésig, valamint karbantartásig. A minden folyamatra kiterjedő szolgáltatások, a szakértelem és tapasztalat mind-mind hozzájárulnak a leghatékonyabb rendszerek kialakításához, az optimális üzemeltetéshez, s végül, de nem utolsó sorban a maradéktalan megrendelői elégedettséghez.

A Nádor Rendszerház sikerét annak is köszönheti, hogy sosem hagyja figyelmen kívül a részletek fontosságát. A cég a rendszerek kiépítése során olyan eszközök, alkalmazások biztosítására törekszik, amelyek kiváló ár-érték aránnyal bírnak, kifogásolhatatlan minőségűek, valamint lehetővé teszik a sokoldalú, rugalmas felhasználást. A Nádor partnere olyan méltán elismert gyártóknak, mint a Zebra, illetve a Symbol Technologies (Motorola). Széles palettáját kínálja a kézi és fixpozíciós vonalkód olvasóknak, RFID olvasóknak és címkéknek, címke- és kártyanyomtatóknak, vezeték nélküli eszközöknek, illetve kellékanyagoknak. Legújabb üzleti kapcsolatainak köszönhetően lehetővé vált, hogy a már meglévő RFID rendszerekhez figyelemre méltó kedvezménnyel, a piaci árnál 20-30 %-kal olcsóbban szállítson tageket.

A Nádor Rendszerház célja nem merül ki az RFID rendszerek minél szélesebb körben történő, professzionális kiépítésében. Ahogyan eddig is tette, különböző üzletágait egymás szolgálatába kívánja állítani, amely által az új, RFID technológiában lehetővé válik egy szinte egyedülállóan komplex szolgáltatás megszületése. A kereskedelmi munkafolyamatok fejlesztése mindinkább a teljes elektronizálás felé halad, ennek megvalósulásához pedig elengedhetetlen, hogy a beszállító cég szakmai tevékenysége ne merüljön ki egyetlen területben. A Nádor mind informatikában, mind IT Biztonságtechnikában olyan megoldásokat kínál, amelyek hatékony kiegészítői és támogatói a biztos alapokon álló fejlődésnek.