Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Nádor-PSI

Monitor
A Printer System International (PSI) a Nádor Rendszerházat választotta magyarországi disztribútorául. A nagy (több száz karakter/másodperces) nyomtatási sebességű 24 tűs mátrixnyomtatók gyártói között magát Nyugat-Európában vezetőnek tartó PSI sajtóbemutatón ismertette kínálatát.

.

Cristopher Friedrich, a PSI régiónkért felelős kereskedelmi képviselője szerint a tavaly 55 millió német márkás forgalmat elért cég termékei a nyugat-európai piacon 14 százalékos részesedésre tettek szert a 400-600 karakter/másodperces sebességű nyomtatók szegmensében, és 38 százalékosra a 600-nál gyorsabb berendezésekében. Tavaly 14 ezer nyomtatót értékesített a PSI.

OEM beszállítóként a cég együttműködik a Siemensszel, a Digitallel és a Hewlett-Packarddal – mondta a kereskedelmi képviselő, aki úgy véli, hiba volna leírni a 24 tűs mátrixnyomtatókat (lásd például a többpéldányos nyomtatást). A PP 405-öst – a fejlesztési eredményekkel egyetemben – a Philipstől vásárolta mega PSI, a nyomatok automatikus vágására is alkalmas 408-as és a nemrég piacra dobott PP 407-es jelű modell már saját fejlesztés.

Referencialistájából kitűnik, hogy a cég termékei népszerűek a nyugat-európai bankokban (például Landesbank) és nagy ipari üzemekben (Mercedes, BMW, Audi stb.)

Mester Sándor