Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Az XTMv már elérhető a Microsoft Hyper-V platformon is!

watchguard-nadorMost, hogy az XTMv virtuális tűzfalak elérhetők a Microsoft Hyper-V platformon is, a WatchGuard még hatékonyabban tesz eleget az ügyfelek belső hálózatán és a hálózat peremén felmerülő biztonsági elvárásainak. Míg a virtualizáció számos előnyös lehetőséget kínál a vállalkozások számára, sajnos nem biztosított a megfelelő fizikai biztonság. Napjaink fizikai biztonsági infrastruktúrája egyszerűen nem alkalmas arra, hogy felismerje vagy kontrollálja azokat a veszélyes fenyegetéseket, melyek a virtuális környezetben leselkednek ránk.

A WatchGuard XTMv smart tűzfalai véget vetnek ezeknek a veszélyeknek, mivel azt a kategóriájában kiemelkedő UTM biztonsági megoldást teszi elérhetővé virtuális környezeten belül is, amely már a legjobbnak bizonyult a fizikai eszközök között.

A WatchGuard XTMv-vel

  • az ágazat vezető gyártói (Websense, BroadWeb, AVG, Kaspersky, Mailshell) által nyújtott többrétegű védelem valósítható meg.
  • a felhasználó ezen kívül egyedülálló láthatóságot és riport készítési eszközöket kap (65+ jelentés) - extra költségek nélkül.
  • kihasználhatja azt az erős központi menedzsmentet, mely akár több száz eszköz adminisztrációját teszi lehetővé és lehetőséget biztosít, hogy zökkenőmentesen alkalmazza a szabályokat vagy egyszerűen telepítse a frissítéseket, legyen szó akár fizikai, akár virtuális, vezetékes vagy vezeték nélküli környezetről.

Akár több bérlős hostolt környezet kialakítását, akár telephelyek konszolidációját végezzük, a WatchGuard XTMv használható mind Hyper-V, mind Vmware vSphere alapú virtualizáció esetén. Kombinálhatjuk a virtuális tűzfalakat a telephelyi hardver aplliance-ekkel, megtartva központi, egységes menedzsment konzol előnyét.

A WatchGuard Technologies hivatalos tagja a Microsoft Partner Network hálózatának és további tervei között szerepel, hogy a virtuális XCSv tartalomszűrő megoldások is támogassák a Hyper-V használatát. Előreláthatólag ez a terv 2013 harmadik negyedévében valósul meg, így az őszi hónapokra is tartogat néhány újdonságot a gyártó.

Most kipróbálási lehetőséget is biztosítunk, tesztlicensz igényléssel kapcsolatban kérjük írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, illetve forduljon bizalommal nádoros kapcsolattartójához.