Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Spectator SSC - Több mint felügyeleti rendszer

spectator-2A Spectator SSC rendszer képes összefogni különböző platformon üzemelő (analóg /digitális) kamera és riasztó rendszereket egy központi diszpécser rendszeren keresztül úgy, hogy a működéséhez szükséges adatkommunikáció minimális sávszélességet vesz igénybe. Teljes mértékben a felhasználási igényekre szabható, ezért alkalmas bármilyen jellegű távfelügyeleti és ellenőrzési folyamat támogatására.

A valós idejű video közvetítés, a veszélykezelés és a szoftverfejlesztés területén megszerzett szaktudás és a széles körű kutatási és fejlesztési munka eredményeként jött létre a SYROS, amely egy teljes körű biztonsági szolgáltatást nyújtó szoftver. Ez a szoftver képezi a biztonsági, egészségvédelmi és multimédiás alkalmazások alapját, melyek a Spectator Service Centre (SCC) rendszerén futnak. Minden alkalmazás, legyen az egyéni vagy közösségi, az általánosan elterjedt GUI (Graphical User Interface – grafikus felhasználói felület) rendszeren keresztül jelenik meg.

Riasztó és kamera rendszerek felügyelete

Az SSC különböző ellenőrzési és kommunikációs lehetőségeket támogat a zárt láncú videó-rendszerekhez való kapcsolódása révén, így pl. PTZ dóm kamerák, digitális képrögzítők alkalmazását, valamint támogat minden riasztó rendszer típust, amely a Contact ID kommunikációs protokollt alkalmazza. Ennek köszönhetően az alkalmazások rendszerbe integrálása során nem szükséges a teljes, már meglévő biztonsági rendszert lecserélni, csupán kiegészítő hardware beruházással és az üzemeltetési költségekkel kell kalkulálni. Az SSC központ és az operátori állomások - beruházás könnyítő módon- havi szolgáltatási díj ellenében kerülnek kihelyezésre.

Az SSC összetett alkalmazásokból álló megoldás, amely a legkülönfélébb kliensek egyidejű csatlakozását teszi lehetővé különböző telekommunikációs rendszerek segítségével, az analóg telefonvonaltól kezdve a GSM-en, GPRS-en, ISDN-en át a műholdas kapcsolatig.

Stabil háttér

Valamennyi program és eszköz szigorú tesztelési folyamatot követően kerül beépítésre, ezzel biztosítva, hogy minden az előírásoknak megfelelően működjön. A folyamatos működést a szigorú vizsgálatok mellett a teljes körű hardver redundancia is elősegíti. A napi 24 órában és heti hét napban működő online szervízszolgáltatással a Nádor Rendszerház és a Spectator a rendszer teljes fenntartását biztosítja. A berendezések folyamatosan szinkronban vannak a rendszerfejlesztésekkel, az üzemeltetés támogatására pedig rendszeres kereskedelmi, technikai és üzemeltetői tréningeket biztosítunk.

A rendszer főbb ismérvei

  • Átfogó keresési felület és riportok
  • Manuálisan és / vagy automatikusan készített jelentések
  • Rugalmas keresési lehetőség az adatbázisokban
  • Felhasználó által meghatározható eseményprioritási beállítások
  • Professzionális hívásmenedzsment
  • Hívásátirányítás harmadik fél felé - bevetési szervezetek, rendőrség, polgári védelem
  • Interaktív térképek a gyors helymeghatározás és kamera irányítás érdekében