Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Új Cambium termék: ePMP 1000

cambium2

Megjelent a Cambium új termékcsaládja!

ePMP 1000: Nagy teljesítményű, integrált PTP És PMP technológiák – Új szabvány a vezeték nélküli szélessávú összeköttetésben. Mindez kiemelkedően kedvező áron!

A vezeték nélküli internetszolgáltatóknak és vállalatoknak megbízható, jó minőségű, széles sávú összeköttetésre van szükségük, mely gyorsan telepíthető és bővíthető. Az új ePMP technológia nagy szolgáltatási területen biztosít stabil lefedettséget és egyszerűen bővíthető vele a már meglévő infrastruktúra.

A rádiók 200 Mbps fölötti teljesítményt biztosítanak nagy sávszélességet igénylő szolgáltatások esetén, mint pl. VoIP, videók és adatok. Az ePMP-t kültéri alkalmazásokhoz optimalizálták, modulonként 25,7 km-ig (16 mérföld) biztosít csatlakoztathatóságot hatékony PTP- és PMP-integrált rádió segítségével.

Az új ePMP berendezés az 5 GHz frekvenciatartományt használja, így lefedi a főbb, engedély nélkül használható, globális sávokat, és a leghatékonyabb csatlakoztathatóságot nyújtja világszerte az elégtelen vagy semmilyen csatlakozással nem rendelkezők számára.

GPS-szinkronizálás gondoskodik a tökéletes összekapcsolást nyújtó skálázhatóságról és a minimális interferenciáról.

Minőségi adatátviteli szolgáltatás (QoS) biztosítja a kiváló konzisztenciát és integritást a VoIP, video- és adatszolgáltatásokhoz.

A megbízhatóságot a szigorú helyszíni teszteléseken átesett minőségi eszközök biztosítják, melyek minimalizálják a szolgáltatási igényeket és maximalizálják a teljesítményt.

Kiknek ajánljuk?

Vezeték nélküli internetszolgáltatóknak

  • Vidéki és városi csatlakoztathatóság – A távoli és nagy sűrűségű területeken lévő üzleti és lakossági előfizetők elérésével gyorsan szerezhet új ügyfeleket és bővítheti szolgáltatásait. Bevételeit növelheti a nagy teljesítményű és kis késleltetésű szolgáltatások, például VoIP, video- és adatszolgáltatások kínálásával.
  • Távoli irodai csatlakoztathatóság – Hatékonyan telepíthet megbízható, vezeték nélküli összeköttetést távoli irodáknak a nehezen elérhető területeken, így növelve jelenlétét, piaci részesedését és bevételeit.
  • Elsődleges vagy redundáns összeköttetés – Elsődleges, vezeték nélküli kapcsolatot biztosíthat bármilyen méretű, távoli hálózatokhoz. Az elsődleges vezetékes vonal hibája esetén vezeték nélküli másodlagos kapcsolat biztosításával növelheti a teljesítményt és a stabilitást.

Vállalatoknak

  • Videofelügyelet – Megfigyelhet nagy, zsúfolt munkaterületeket, távoli, személyzet nélküli telephelyeket, környezeti katasztrófáknak kitett, izolált területeket és olyan helyeket, ahol bűnözők jelenlétét gyanítják.
  • Eszköz/telephely-megfigyelés – A teljes fizikai infrastruktúra megfigyelésével és értékelésével növelheti az ipari szabályozó rendszerek (ICS) hatékonyságát, akár több helyszínen és távoli helyeken.
  • Helyi hálózati (LAN) kiterjesztés – Vezeték nélküli infrastruktúrát építhet a beltéri, vezeték nélküli, helyi hálózatok összekapcsolására, így hozva létre egy teljes vezeték nélküli IP-hálózatot magáncélú és campus-típusú csatlakozáshoz.
  • Bérelt vonal leváltása – Gyorsan alakíthat ki biztonságos csatlakozást épületek között vagy távoli kirendeltségekhez a bérelt távközlési vonalak vagy a vezetékes széles sávú rendszerek telepítési költségének töredékéért.

 

Termékek és árak

 

Bázisállomás
ePMP 1000 - 5 GHz-es GPS szinkronizált eszköz - PMP, AP 96 290 Ft
Kliens eszközök
ePMP 1000 5 GHz - integrált rádió PTP és PMP mód - szektor antenna nélkül 22 100 Ft
Szektor antenna
ePMP 1000: 5 GHz szektor antenna (90° vagy 120°) 36 440 Ft
Tápegység
ePMP 1000: tartalék tápegység Gigabit-es Ethernethez, kábel nélkül 3890 Ft 
ePMP 1000: Tartalék tápegység 100Mbit-es Ethernethez, kábel nélkül 2720 Ft
GPS antenna
ePMP 1000: tartalék GPS antenna 5650 Ft

 

A feltüntetett árak nettó végfelhasználói árak. Az internetszolgáltatói, valamint a mennyiségi kedvezmények kapcsán forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Birtha Péter - Üzletágvezető

Telefon:1/470-5028

Mobil: 20/960-4535

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 cambium ePMP 1000 termékcsalád