Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

DELL Latitude 5000

DELL Latitude 5000

Titkosítható, megbízható és bárhonnan felügyelhető!

Az új Latitude sorozat, szakemberek megbízható társai a mindennapokban.

A Latitude 5000 sorozat minden laptopját úgy terveztük, hogy biztosítsa alkalmazottainak a kapcsolattartást, adatainak a megfelelő védelmet, informatikai munkatársainak pedig a hatékonyabb munkavégzést.

latitude5000

 

ELŐNYEI

Hatékony felügyelet

Ez az új Latitude termékcsalád a világ legjobban felügyelhető laptopjait kínálja, a legújabb Intel® Core™ i5 vPro™ processzorokkal, rendszerfelügyeleti eszközökkel, valamint a Dell egyedi felügyeleti bővítményekkel.

Sziklaszilárd biztonság

Adatai a legértékesebb vállalati tulajdonai közé tartoznak. A Latitude 5000 sorozat adatvédelmi alkalmazáscsomagja, illetve felhasználóhitelesítési és kártevők elleni védelmi technológiái révén gondoskodik vállalati adatai biztonságáról.

Kiemelkedő megbízhatóság

Ezek a laptopok tartós használatra készültek. A strapabíró alapanyagokból - például Gorilla Glass üvegből - készült Latitude 5000 sorozatú laptopok kibírják a mindennapi kemény használat jelentette igénybevételt.

A Latitude 5000 sorozat induló ára: 186.800,- + ÁFA

További információért forduljon hozzánk bizalommal!