Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Megjelent a Veeam 9.5 verziója!

A fizikai és felhő-alapú szerverek, munkaállomások és távoli asztali kapcsolatok folyamatos elérhetősége kihívást jelent minden szervezet számára. A Veeam új moduljai azonban új alapokra helyezik mind a fizikai, mind a virtuális, mind pedig a hibrid környezet rendelkezésre állását!

veeam modern data protection logo small

A fizikai és felhő-alapú szerverek, munkaállomások és távoli asztali kapcsolatok folyamatos elérhetősége kihívást jelent minden szervezet számára. Különböző tényezők miatt - többek között az összetett hardver konfiguráció vagy a szabályozási követelményeknek való megfelelés - néhány fizikai szervert és munkaállomást nem is lehet virtualizálni. A mindennapos események, mint például a kapcsolat megszűnése, hardver hibák, fájl sérülés - beleértve a zsarolóprogramokat vagy lopást - folyamatosan veszélyeztetik a vállalkozás adatait.


A Veeam® Agent for Microsoft Windows új funkcionalitást biztosít a fizikai és felhő alapú szerverek, valamint munkaállomások számára, továbbá hasznosítja a hibrid felhőt adatmentésre és helyreállításra, beleértve:

  • Vállalati szintű mentést és visszaállítást: teljes körű védelem a munkaállomások és a fizikai szerverek számára, beleértve az összes alkalmazást
  • Felhő alapú mentést és visszaállítást: biztonsági mentés közvetlenül egy Veeam Cloud Connect adat tárolóba
  • Végpontok védelmét: megfelel a laptopok és tabletek RPO igényeinek, akár vállalati hálózaton kívül is

A Veeam Agent for Linux egy egyszerű biztonsági modul, melynek célja, hogy biztosítsa az Ön Linux szerverének rendelkezésre állását, függetlenül attól, hogy a nyilvános felhőben vagy a helyi adatközpontban üzemel. A Veeam Agent for Linux alkalmazással az alábbi előnyökre tehet szert:

  • Biztonsági mentés bárhol: védje teljes számítógépét vagy hozzon létre blokk színtű és fájl szintű Linux mentést a felhőben vagy helyi adatközpontban futtatva.
  • Rugalmas felépítés: Felhőben található mentések használata visszaállítási célból a helyi adatközpontba és fordítva, azaz helyi adatközpontból való visszaállítás a felhőbe.
  • Integráció a Veeam Backup & Replication™ segítségével: Használja ki teljes mértékben a Veeam mentési tárterületét, aknázza ki meglévő képességeit a legegyszerűbb fájl és image szintű visszaállítás érdekében.

*Néhány funkcióhoz szükséges a Veeam Backup & Replication 9.5

A Veeam® Availability Suite™ csomag a Veeam Backup & Replication™ piacvezető biztonsági mentéseit kínálja. Az új Veeam Availability Suite 9.5 kifejezetten azokra a vállalati követelményekre épít, amelyeket a Veeam Availability Suite v9 kiadással került bevezetésre, ezáltal a nagyobb környezetek számára is fokozott Availability kapacitásokat biztosít, számos más, kifejezetten vállalatokra méretezhető funkcióval.

További előnyök:

  • korszerűsíthető privát felhő platform és vállalati alkalmazások – köszönhetően a Microsoft 2016 adatközpont-technológiákkal való TELJES integrációnak
  • optimalizálható erőforrás-hozzárendelések és új, katasztrófa utáni helyreállítási opciók - mindezt felhőalapú helyreállítással, BÁRMELY Veeam biztonsági mentés tekintetében
  • Microsoft Azure platformon élvezhetik az alacsonyabb elfogadható adatvesztés és elfogadható üzemen kívüli idő-, valamint a HPE, NetApp, Dell, EMC — és most már Nimble vállalati tárhely integráció kombinált előnyeit

Szeretne 15 percnél rövidebb RTPO-t MINDEN alkalmazás és adat tekintetében? Akkor Önnek a Veeam kell!

Kerüljön közelebb a Veeamhez, kérje ingyenes bemutatónkat! Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre a tervezés fázisától a bevezetésig!