Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

A Hytera legjobb értékesítő kategóriában díjazta a Nádort

A Hytera Mobilfunk 2017-ben Szófiában tartotta hagyománnyá vált kereskedelmi konferenciáját.
Az eseményen a Hytera számos európai partnere vett részt, hogy első kézből értesüljön a legújabb fejlesztésekről, megoldásokról és együtt értékeljék az elmúlt időszakot.

 

Hyteradíjv2

 

A konferencia során a Hytera csapata prezentálta a teljes DMR és TETRA portfóliót, beleértve az alkalmazásokat, kiegészítőket és új funkciókat.

A családias hangulatban telt konferencia záróakkordjaként az idén is több kategóriában díjazták a kimagasló eredményeket elért európai partnereket.


Büszkék vagyunk, hogy a Nádor Rendszerház ez alkalommal a ’Legjobb Patrol rendszer értékesítő’ díját kapta, melyet Birtha Péter, Távközlési Üzletág vezető személyesen vett át.

 

Munkánk töretlen fejlődéséhez egyaránt fontosnak tartjuk partnereink bizalmát, elégedettségét és a szakmai elismerést. Ezúton is köszönjük a támogatást, melynek minél hosszabb távú megtartása érdekében a jövőben is megteszünk mindent legjobb tudásunk szerint.

 

 

Tekintse meg galériánkat: