Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Egyszerűség és nagyméretű skálázhatóság - Fujitsu PRIMEFLEX vShape

A PRIMEFLEX vShape egy virtualizációs és privát felhőalapú referencia architektúra, amely a piacvezető gyártók szakértelmét és technológiáit integrálja. Egyszerű filozófiát követ, és nagy mértékben skálázható, ipari szabványt követő komponensekből, többek között tárolási, hálózati és virtualizációs szoftverből áll, amelyek mind Fujitsu PRIMERGY szervereken futnak. Mindezek a komponensek ideális módon, egyetlen megoldásként vannak szinkronizálva és megvalósítva.

PRIMEFLEX vShape Header 580x224 tcm21 1018690

 

Miért a PRIMEFLEX vShape?

Nézzünk CSAK 5 érvet!

 • Hosszú távú befektetés
  A PRIMEFLEX vShape nagy mértékben skálázható és moduláris referencia architektúrákra épül. Ezek a teljesítmény vagy funkcionalitás korlátozása nélkül elégítik ki a jövőbeli kapacitásigényeket.
 • A virtualizációs és felhőalapú infrastruktúrák hatékony implementációja
  Az új szolgáltatások perceken belül rendelkezésre állnak. A PRIMEFLEX vShape támogatja az informatikai rendszerek konszolidációját, így csökkentve az üzemeltetési költségeket és a szükséges erőforrást. Az alkalmazási igényekre szabott skálázható architektúrákkal alacsonyabb beszerzési költségek, telepítési és üzembe helyezési idő érhető el.
 • A virtualizáció és felhőalapú megoldások holisztikus megközelítése
  Virtuális vagy felhőalapú környezet implementálásakor a tárolási teljesítmény ugyanolyan lényeges, mint az adatok rendelkezésre állása és biztonsága.A PRIMEFLEX vShape meggyőző megoldásokat kínál a különböző terhelésekhez – 25 virtuális géptől egészen 200 virtuális gépig. Mindez a legnagyobb teljesítményű szerverekre és tárolási rendszerekre, valamint élvonalbeli, magas rendelkezésre állású és biztonságú funkciókra épül.
 • A beszállítótól való függés elkerülése
  A PRIMEFLEX vShape szabványos technológiákat alkalmaz, amelyek bármilyen informatikai környezetbe könnyedén, beszállítótól való függés nélkül implementálhatók. Ez elhárítja a kockázatot, csökkenti a telepítési és implementációs költségeket (nincs szükség dedikált képzésekre), és növeli befektetése védelmét.
 • A teljes megoldáshoz egyetlen elérhetőség kapcsolódik
  A PRIMEFLEX vShape referencia architektúrák kiküszöbölik a saját konfigurálás jelentette gondokat; megbízható komponensek tesztelt és tökéletesen szinkronizált kombinációját kínálják. Bízhat az egyszerű, gyors eljárásban és a kockázatmentes ügyfélkezelésben, így az informatikai problémákkal kevesebb időt töltve összpontosíthat üzleti tevékenységére.
vshape kep

Virtualizáció
PRIMEFLEX vSHAPE

 details
vshape kep

Private Cloud
PRIMEFLEX vSHAPE

 details