Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Befejeződött a Zebra és az Xplore akvizíciója

A Zebra hivatalos tájékoztatása szerint befejeződött az Xplore Technologies akvizíciója.

zebraxploreAz Xplore megvásárlásának elsődleges, kiemelkedő stratégiai célja a Zebra tablet piaci vezető szerepének felépítése. Az Xplore portfóliójában megtalálható fél-, teljes és ultra-masszív ipari tabletek valamint a 2 az 1-ben laptopok kiegészítésével a Zebra piacvezető pozíciót képvisel a szegmensben, ezzel jelentősen bővítve relevanciáit a meglévő és az új ügyfelek számára.

Mit jelent az akvizíció a vállalkozások számára?

Mindent, amit egy új megoldás kínálhat, hiszen ez az üzleti lehetőség, önnek is üzleti lehetőség. A táblagépek alkalmazása az elemzés, felhasználás és tartalom létrehozás kulcsfontosságú eszközévé vált. A Zebra iparágvezető portfóliójához rendelt Xplore termékekkel nagyobb versenyelőnyre tehet szert vállalkozása bővítésében és megerősítésében, mint eddig bármikor. 

Aki korábban már találkozott az Xplore minőségi termékeivel, az jól tudja, hogy zökkenőmentes, végponttól-végpontig terjedő megoldásokat valósíthat meg mostantól a Zebra mobil computer, nyomtatási és adatgyűjtő portfóliójával.

Amennyiben az Xplore portfólió újdonság az Ön számára, akkor új szegmenseket és lehetőségeket nyit meg vállalkozásának, miközben egyszerűsítheti azokat a komplex ajánlatokat, amelyeket korábban nem tudott teljes mértékben kiszolgálni csak különböző üzleti partnerek segítségével.

Mi várható a jövőben?

Az akvizíció lezárásával most már hivatalos, hogy legkésőbb 2019 elejéig megtörténik az Xplore és a Zebra integrációja.

Íme, néhány - az integrációval kapcsolatban felmerülő - kulcsfontosságú információ, amelyet érdemes szem előtt tartani:

  • Az integráció befejeződéséig, az Xplore és a Zebra két különálló szervezetként-, valamint két különálló partnerprogrammal működik, ami azt jelenti, hogy a szokásos üzleti tranzakciókat illetően minden marad a régi felállásban a két cégnél. A rendelkezésre álló SKU-k, promóciók és más értékesítési ösztönzők alkalmazása - kombinált vállalatként - nem lesznek érvényben az integrációt követő időszakban 2018. december 31-ig, illetve amíg az Xplore termékeit a Zebra PartnerConnect programba integrálják, tehát az Xplore termékek nem lesznek eladhatóak a PartnerConnect segítségével.
  • A Zebra célja az Xplore termékportfólió ajánlása saját portfoliójának részeként, ennek érdekében az integráció során arra törekszik, hogy átgondolt kivitelezés keretében biztosítsa a termékekhez való hozzáférést és tanúsítványokat, amelyek az ügyfelek és a teljes partneri közösség igényeit maximálisan kielégítik.
  • Az átállás alatt természetesen folytatható a korábbi Zebra és Xplore menedzserekkel folytatott együttműködés, azonban a teljes integráció végére megváltozhat a menedzser személye. Ezen véglegesítések 2018. december 31-ig várhatóak.

A Partner oldalon számos gyakori kérdés (és válasz) valamit egyéb értékesítési és engedélyezési információk érhetőek el. Amennyiben segítségére lehetünk az átállás illetve az azt követő időszakban forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére.