Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

USB Condom - Biztonság mobileszközei számára

Idegen eszközről vagy nyilvános porton keresztül kell töltenie mobileszközét? Tegye biztonságossá a feltöltést! Használjon USB óvszert!

A legóvatosabb felhasználóval is előfordult már, hogy azonnal fel kell töltenie mobil eszközét, de nem volt saját töltője, így egy idegen számítógépet vagy nyilvános portot kellett igénybe vennie (tárgyalás közben, repülőtéren, kávézóban, szórakozó helyen) amely azonban rejtett támadást tartogathat mobileszközeink és a rajtuk tárolt adataink ellen.

Többé nem kell aggódnia! Mobileszköze biztonságának érdekében, használjon USB óvszert!


nodataBiztonságos töltés, adatátviteli kockázat nélkül
Használata egyszerű! Az adapter egyik végébe csatlakoztassa töltőkábelét, a másik végét pedig illessze egy USB aljzatba.
Az USB óvszer kompatibilis okostelefonokkal, táblagépekkel, mp3 lejátszókkal, bluetooth fejhallgatókkal és más mobil eszközökkel.

Adatátvitel blokkolás
Az adapter megakadályozza az adat heckelést és a vírusok betöltését ismeretlen vagy nyilvános USB aljzattal történő csatlakozás esetén.

Okos töltő
Az adapterbe épített chip felismeri a csatlakoztatott eszköz típusát továbbá a különböző brandek töltési előírásai közötti váltást.

Kompakt kialakítás
Az adatblokkoló alig nagyobb, mint egy normál USB-A csatlakozó, mindössze 18x11 mm, ezért nem akadályozza a szomszédos USB-csatlakozókat.

Látható biztonság, hozzáadott hitelesítés
A „NO DATA” és a „PortaPow” feliratokat lézerrel vágták az adapterbe, továbbá az eszköz ellenörző ablakánkeresztül látható, hogy az adatátvitelhez használt vezetékeket eltávolították - így megbizonyosodhat róla, hogy eredeti adaptert vásárolt.

CE tanúsítvány
Az USB óvszer megfelel az EU biztonsági, sugárzási és anyag összetételi követelményeinek.

Vásárolja meg az új, 3. generációs USB óvszert mobileszköze biztonságáért!

Most 2500Ft + ÁFA bevezető áron!