Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Újabb elismerésében részesült a Nádor Rendszerház

A Veeam március 21-én, a Zwack Múzeum és Látogatóközpontban tartotta éves partnertalálkozóját, ahol partnerei körében értékelte a 2018-as üzleti évet, bemutatta a műszaki újdonságokat és felvázolta a 2019 év stratégiáját, melynek fő célja a piacvezető pozíció további erősítése.

IMG 0381

Az évértékelő során a Nádor Rendszerház megkapta a ’2018. év legaktívabb partenere’ címet, melyre méltán lehet büszke.

Az idén 28. üzleti évébe lépő vállalkozás folyamatosan azon dolgozik, hogy az informatika korszakalkotó újításaival minél több partnere üzleti sikerét, fenntartható növekedését támogassa és ehhez mind műszaki, mind kereskedelmi téren maximális energiákat mozgósít, tudatosan és következetesen építve kompetenciáját, üzletágát és partnerkapcsolatait.

 

A cím elnyeréséhez aktív marketing tevékenységen, kiugró ügyletszámon, számos képzésen és átfogó támogatásokon keresztül vitt az út. A díj egyben tükrözi a Nádor szakértelmét, a know-how iránti bizalmát és ügyfélkapcsolatainak minőségét is.

 

Köszönjük az elismerést!