Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Partner nap a vészhelyzeti kommunikáció jegyében

Ikonikus környezetbe, a New York Palace Hotel rendezvényközpontjába invitáltuk közbiztonsági szektorban kompetens érdeklődőket, hogy bemutassuk a Hytera magas színvonalú, krízishelyzetekben tesztelt TETRA eszközeit és LTE konvengerns, intelligens megoldásait.

A komoly érdeklődést övező konferencia középpontjában az új PT3 sorozat eszközei, az új PTC680 multi-mode rádió, és a testkamera portfólió állt.

Vendégeink a Külső hangszóró-mikrofonként is működő testkamerákon keresztül megtekinthették a szélessávú adatátviteli lehetőségeket, melyek változatos, biztonságos és stabil kommunikációt kínálnak szélsőséges körülmények között is, majd működés közben ismerkedhettek meg az ES-100 vészhelyzeti kommunikációs rendszerként működő parancsnoki és diszpécser központtal, mely az E-Center és E-Pack eszközöknek köszönhetően gyorsan telepíthető és hamarosan TETRA DMO üzemmódot is biztosít.

A számos információ és élmény mellett a kávészüneteket és az ebédet a világ méltán híres, egyik legszebb kávézójában, a New York Palace Budapest kávéházában fogyaszthatták el vendégeink.

Tekintse meg galériánkat!