Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Sikeres pályázat Tetra rádiók szállítására

Amikor 10 évvel ezelőtt megkezdtük a Hytera digitális rádiórendszereinek forgalmazását, fő célunk az volt, hogy lehetőséget nyissunk a rádió rendszerek költséghatékonyabb, gyorsabb, új alkalmazásokkal bővülő felhasználhatósága felé, hogy mindig a legoptimálisabb megoldást nyújthassuk partnereink számára.

Ezen célkitűzésünk útján sikeres 10 évet, számos elégedett és visszatérő ügyfelet tudhatunk magunk mögött, ezért ezúton értesítjük az érdeklődőket, hogy a 2019. üzleti évben sikeresen pályáztunk a Pro-M Zrt. által kiírt Hytera vagy azzal egyenértékű Tetra kézi és mobil rádiók és azok üzemeltetéséhez szükséges kiegészítők, szoftverek és tartozékok beszerzése tárgyban indított eljárásban, melynek keretmegállapodását 2019. December 10-én aláírtuk a Pro-M Zrt.-vel.

A felhasználók mostantól élvezhetik a Hytera magas minőségű eszközök nyújtotta szolgáltatásokat, beleértve a keskenysávú Tetra és szélessávú LTE átvitelt, melyet a Multimód rádiók egyetlen eszközön keresztül biztosítanak.

Készüljön fel velünk a jövő biztonsági kihívásaira!