Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

A Nádor továbbra is tartja Veeam Gold PROPartner státuszát

Immár 7 éve, hogy letettük voksunkat a Veeam mentési szoftvere mellett és egészen rövid idő alatt beigazolódott, hogy jól döntöttünk. A Veeam, a vállalkozások gördülékeny működését akadályozó tényezők kiiktatására olyan megoldásokat kínál, amelyek biztosítják a nagy sebességű adat-helyreállításokat, az adatvesztés elkerülését, az ellenőrzött védelmet és a teljes átláthatóságot.

Fontosnak tartjuk, hogy szakmai elhivatottságunk a partnereink felé közvetített figyelem és megbecsülés, valamint az általunk választott termékek/megoldások köré épített professzionális  szolgáltatásokban is megnyílvánuljon, ezzel mardéktalanul megfelelve a mindenkori felhasználóik által támasztott elvárásoknak.

nr veeam gold reseller partner

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legszínvonalasabb Veeam szolgáltatást nyújthassuk és ezen törekvéseinket hogyan is erősíthetnénk meg másképp, mint hogy igyekszünk a Veeam legmagasabb elismerését elérni, amely nem csak szakmai hozzáértésünket és elhivatottságunkat, hanem partnereink teljeskörű kiszolgálását is biztosítja.

 

2016 óta Gold Partnerként állunk az érdeklődő közönség rendelkezésre, ami számos előnnyel jár azok számára, akik minket választanak.

Többek között:

  • különböző, versenyképes kedvezményekkel
  • kiemelkedő pre-sales támogatással
  • magasan képzett értékesítési, mérnöki szaktudással
  • karbantartási szolgáltatással

Tervezzen velünk! Mi már felkészültünk!

nador veeam gold partner 2020