Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Teljeskörű biztonság Microsoft Office 365 csomagjának a Kasperskyvel!

Tegye biztonságosabbá Microsoft Office 365 csomagját - beleértve a SharePoint, OneDrive, Teams alkalmazásokat - a megújult Kaspersky Security for Microsoft Office 365 segítségével!

A Kaspersky Security for Microsoft Office 365 kiváló megldás a felhő-orientált vállalkozások e-mailen terjedő fenyegetéseivel szemben.

Míg az alapértelmezett Microsoft biztonsági vezérlők csak az alapszintű biztonságot nyújtják, a Kaspersky Security for Microsoft Office 365 az ismert, ismeretlen és fejlett fenyegetéseket is biztonsággal kezeli.

Fejlett heurisztikát, homokozót, gépi tanulást és további új generációs technikákat alkalmaz az adathalászat, a zsarolóvírusok, a rosszindulatú csatolmányok, a spam és az üzleti e-maileket érintő visszaélések megakadályozására.


Mindez hogyan történik? Nézzünk utána!

 

Állítsa le az adathalászatot, a zsarolóvírusokat és egyéb fejlett fenyegetéseket

Az adathalászat olyan csatorna, amely egyenes út a rosszindulatú programok és a ransomware hálózathoz. Ha a felhasználóknak csak 4% -a kattint egy rosszindulatú linkre, már elegendő ahhoz, hogy szabad utat engedjen a vírus rendszerbe jutásához. A Kaspersky Security for Microsoft Office 365 olyan bevált módszerek keverékét alkalmazza - mint például az SPF, DKIM és DMARC, a homokozó vagy a gépi tanulás - amely kiszűri a fenyegetéseket, még mielőtt a felhasználók hibáznának.
 

Megakadályozhatja a rosszindulatú programok elterjedését a felhőalapú tárolón

A Corporate OneDrive megbízható tárolóhelyként szolgál a Microsoft Office 365 felhasználók számára, ami más esetekben ideális terep lehet lehet a vállalati malware terjedésének.

IT biztonsági szolgáltatás (SECaaS) és a szoftver szolgáltatás (SaaS) találkozása

A Microsoft Office 365-hez hasonlóan a Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is a felhőben kerül tárolásra és az API-n keresztül azonnal csatlakozik a meglévő infrastruktúrához, garantálja a problémamentes integrációt és nem késlelteti az e-mail kézbesítést. Támogatja az összes integrációs lehetőséget függetlenül attól, hogy a rendszer teljes mértékben átállt a felhőbe, vagy továbbra is hibrid infrastruktúraként működik.

Maximális megfelelés az adatvédemi előírásoknak

A Kaspersky Lab nem tárolja vállalati adatait saját szerverein. Minden esetben Ön dönti el, hogy a helyi adatvédelmi előírásoknak megfelelően hol üzemelteti a levelezési biztonsági szolgáltatást.

Szeretné kipróbálni a Kaspersky teljes felhő portfólióját ? Mi sem egyszerűbb!

Kattintson a Kaspersky https://cloud.kaspersky.com. weboldalára és kövesse a navigációt.

Amennyiben további kérdései lennének a megoldással kapcsolatban keresse IT Biztonsági üzletági kollégáinkat! Készséggel állnak rendelkezésére!