Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Ingyen Kaspersky terméklicencek 6 hónapig!

A Kaspersky ingyenesen elérhetővé teszi a legfontosabb végponti biztonsági termékeit minden vállalkozás és szervezet számára, hogy azok a járvány ideje alatt is védettek maradjanak a kiberfenyegetésektől.

A hat hónapon át ingyenesen elérhető termékek sorába a következők tartoznak:

 • Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus
 • Kaspersky Security for Microsoft Office 365
 • Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced
 • Kaspersky Hybrid Cloud Security

Tekintsük át, hol és hogyan segíti a Kaspersky a különböző területeket?!

I. Az egészségügyi szervezetek számára kiemelten fontos a működés folytonosságának biztosítása és az adatvédelem.

Különösen igaz ez a jelenlegi helyzetben, amikor az egészségügyi intézményekre óriási nyomás nehezedik, és minden erejüket mozgósítaniuk kell, hogy segíthessenek az embereken ezekben a rendkívüli kihívásokat jelentő időkben. Fontos, hogy a kórházak és az egészségügyi intézmények biztosítani tudják az eszközeik, berendezéseik stabil működését, és azt, hogy az adatok folyamatosan elérhetők legyenek az egészségügyi dolgozók számára – ám eközben a betegek kulcsfontosságú adatainak védelméről is gondoskodniuk kell.

Hogyan segít a Kaspersky az egészségügyi szervezeteknek megbirkózni a példa nélküli nyomással?

Ebben a vészhelyzeti időszakban felmerülő kiberbiztonsági kockázatok csökkentésének érdekében ingyenesen elérhetővé teszi a végponti és felhőinfrastruktúra-védelmi termékeit és feltárja az alábbi kiberiztonsági gyakorlatokat, hogy az egészségügyi szervezetek a legfontosabb dolgokra koncentrálhassanak.

 • Ütemezzenek be alapvető biztonság-tudatossági képzést az egészségügyi dolgozók és az adminisztratív munkakörben dolgozók számára egyaránt. A képzés terjedjen ki a legalapvetőbb gyakorlatokra, például a jelszavak és fiókok használatára, a biztonságos levelezésre, az USB-eszközök használatára, a számítógépek biztonságára és a biztonságos internetes böngészésre. Magyarázzák el a kórházi dolgozóknak, hogy növekszik az egészségügyi informatikai rendszereket érő kiberfenyegetések kockázata.

 • Itt az ideje ellenőrizni a kórház védelmi megoldásait, gondoskodni arról, hogy naprakészek legyenek, megfelelően legyenek konfigurálva, és hogy minden dolgozó eszközét lefedjék. Kapcsoljanak be tűzfalat, hogy az interneten át érkező fenyegetések ellen is biztosítsák a védelmet. A biztonsági megoldásnak a zsarolóvírusok ellen is védenie kell, mivel a zsarolóvírusok az egészségügyi szervezeteket érő gyakori fenyegetések közé tartoznak.

 • Gondoskodni kell az összes specifikus egészségügyi berendezés, például a lélegeztetőgépek megfelelő konfigurálásáról és szoftvereik frissítéséről. Ha valószínűsíthető, hogy az ilyen berendezések száma gyorsan nőni fog, dolgozzanak ki külön eljárást az új berendezések gyors telepítésére és konfigurálására.

 • Egyes kórházak kénytelenek sürgősen új munkatársakat felvenni, ami azt jelenti, hogy nő a végpontok száma, és ehhez a növekedéshez az új munkatársak személyes eszközei is hozzájárulnak. Ennek következtében romlik a vállalati IT-eszközök láthatósága és ellenőrizhetősége, ezért az IT osztálynak különleges figyelmet kell fordítania ezen új eszközök védelmére. Ezért jó, ha már előre megvannak a biztonsági profilok, a szabályzatok és a licencek, így csak rá kell telepíteni őket az új eszközökre, amikor szükséges.

 • Ellenőrizzék, hogy a jelenlegi biztonsági megoldások lehetővé teszik-e az elegendő számú licenc vásárlását a növekvő számú géphez.

II. A biztonság azonban az oktatás az egyéb szervezetek és a vállalkozásokat is érintő kérdéskörré vált!

Az iskolai bezárások, az oktatás elektonikus alapokra helyezése is számos biztonsági fenyegetettséget hordoz magában, csakúgy mint az otthon végzett távmunkára kényszerűlő vállalkozások hálózata, így az IT vezetõinek világszerte gyorsan kell reagálniuk mindezen területek támogatására és kiberbiztonságuk biztosítására.
 
Sokan a Microsoft Office 365 Suite alapú együttműködési megoldásokhoz fordultak, melyhez a Kaspersky most 6 hónapos INGYENES védelmet kínál a Kaspersky Security for Microsoft Office 365 legújabb verziójával. Kiterjeszti a SharePoint Online és a Microsoft Teams védelmét, biztosítva az összes együttműködési és üzenetküldési csatornát a Microsoft Office 365 számára.


Mit jelent ez pontosan?

 • korábban az Exchange Online-hoz és a OneDrive-hoz elérhető védelem most már kiterjed a Sharepoint Online-ra is
 • biztonságos fájlmegosztást tesz lehetővé a Microsoft Teamsben
 • védi a bejövő postafiókokat a rosszindulatú adathalász e-mailektől
 • lehetővé teszi az informatikai biztonsági vezetők számára az ellenőrizendő weboldalak körének meghatározását
 • gondoskodik róla, hogy a SharePoint Online-ba csak tiszta és megbízható fájlok jussanak el
   

Segítünk biztonságban tartani a számítógépes támadásoktól. Bővebb információért keressék IT Biztonsági kollégáinkat, készséggel állnak rendelkezésükre!