Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Interaktív táblák és kijelzők központosított közbeszerzésen keresztül, a Nádortól!

Ezúton értesítjük Partnereinket valamint az érdeklődőket, hogy a DKÜ (Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.) valamint a Nádor Rendszerház Kft között létrejött DKM0205MESZ20 szerződés keretében a Nádor Rendszerház interaktív táblákat és interaktív kijelzőket szállíthat, a központosított közbeszerzésben részt vevő intézményeknek.

Az Interaktív táblák, olyan vetítésre alkalmas felületek, amelyek beépített infravörös érzékelővel érzékelik és rögzítik a rajtuk végzett érintéseket, és ezáltal aktív felületet nyújtanak az előadásokhoz és oktatásokhoz. Működésükhöz számítógép és projektor szükséges.

Az interaktív megjelenítők kapacitív (érintésérzékeny) felülettel, és önmagukban nagy fényerejű és nagyfelbontású képet adó kijelzők, amelyek többféle módon (közvetlenül vagy hálózaton keresztül is) képesek a megjelenítésre és az érintések feldolgozására.

Terméklistánk a táblák terén LSK és Promethan termékeket, míg a kisebb megjelenítők (75”) esetén LSK és Viewsonic, a nagyobb megjelenítők esetén (85”) LSK és Sharp termékeket tartalmaznak.

A kiemelkedő minőségű Viewsonic és Sharp termékek
kizárólag a Nádor Rendszerház árlistájában találhatóak meg!

nador web interaktív tabla kijelzo

 

Az egyedi igényeknek megfelelő tökéletes megoldás kiválasztása érdekében
keresse értékesítőinket, akik készséggel állnak rendelkezésre!