Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Napelemes kamerarendszerek a közterületek biztonságáért és rendezettségéért

A (köz)területek biztonságának megteremtése sokszor kihívás elé állít minden érintett felet, legyen az önkormányzat hatáskörébe tartozó terület vagy magántulajdon, hiszen a természetvédelmi területen, vizes élőhelyeken, esetleg nagy forgalmú vagy más érzékeny területen kiépítendő térfelügyeleti rendszer komoly költségvetést igényel, ezzel egy időben környezeti károkat is okozhat.

napelemeskamera webre

 

A Nádor Rendszerház vezeték nélküli napelemes video rendszerei azonban kötetlen, környezetbarát, hatékony megoldást nyújtanak - mindezt vezetékes infrastruktúra kialakítása nélkül, bárhol, bármilyen területen, legyen az:

 • Közhasználatú terület
 • Illegális hulladéklerakó hely
 • Erdő
 • Tájvédelmi terület
 • Kritikus infrastruktúra védelme

A Nádor Rendszerház megfigyelő állomása a 4G mobilhálózat által nyújtott előnyöket használja ki és rendelkezik az IP kamerarendszerek által biztosított minden előnnyel. A napelemeknek köszönhetően többszörösen teljesíti a vezeték nélküli üzemmód feltételeit és napjaink egyre fontosabb elvárását: az energiatakarékosságot és környezettudatosságot.

A rendszer főbb jellemzői

Kiváló minőség

A megfigyelő rendszer megbízható, hosszú távú működtetésre tervezett elemekből épül fel, melyek helytállnak szélsőséges időjárási körülmények között is. A kamera kiválóan látható, fókuszálható digitális képeket rögzít éjjel-nappal. A megfigyelő személy a kamerát VPN kapcsolaton keresztül éri el. A képek rögzítése történhet a kamerában SD kártyára, vagy a megfigyelő helyiségben letelepített videószerveren.

Nagyfokú mobilitás

Mivel az adatátvitel 4G mobilhálózat rendszeren keresztül történik, az energiaellátást pedig napelem biztosítja, a megfigyelő állomás nem függ a terepviszonyoktól, illetve a fogadó központ távolságától. Mindez lehetővé teszi távol eső, infrastruktúra nélküli területek megfigyelését is. Emellett pedig a rendszer könnyedén és gyorsan el- és áthelyezhető az aktuális igényeknek megfelelően jelentős költségek nélkül.

Energia- és költséghatékonyság

A rendszer a lehető legalacsonyabb áramfelvételű eszközökből épül fel, amelyek energiaellátását napelem biztosítja. A megújuló energiaforrás felhasználása révén környezetbarát és energiatakarékos megoldás.

illegal webre


Intelligens szolgáltatások:

 • Beépített mozgásérzékelő: piros kerettel jelzi a megfigyelő számára, hogy a megfigyelt területen mozgás történik
 • Riasztás-kezelés: az akkumulátor alacsony feszültségszintjét hangüzenettel jelzi a központnak
 • Rendszámfelismerés (opcionális)

Miért érdemes a Nádor rendszerét választania?

 • Költséghatékony, környezettudatos megoldás, megtérülő beruházás
 • Bárhová egyszerűen és gyorsan telepíthető, könnyen mobilizálható
 • Moduláris felépítése a követelményeknek és lehetőségeknek megfelelően változtatható
 • A Nádor Rendszerház professzionális, teljes körű szolgáltatást biztosít a legmegfelelőbb hely és összeállítás kiválasztásától a beüzemelésig

További információkért keresse értékesítőinket, akik készséggel állnak rendelkezésre.