Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Nádor támogatás az egészségügy számára

A koronavírus járvány gazdasági és társadalmi hatásai minden embert, vállalkozást és szervezetet mélyen érintenek, ugyanakkor fontosnak tartjuk az összefogást és hogy saját problémáink mellett ne feledkezzünk meg azokról sem, akiket nagyon nehéz helyzetben értek a világjárvány következményei.

Az orvosok, az ápolók emberéletek mentésével és gyógyításával komoly ajándékot tettek mindannyiunk közös karácsonyfája alá, ezért a Nádor Rendszerház 2020 év végén a covid fronton dolgozók munkájának segítését tűzte ki karitatív célként, melynek során:

  • 4.000.000,- Ft adományoztunk a Fővárosi Önkormányzat Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Alapítványa részére, hogy munkatársaik számára minél jobb feltételeket tudjanak biztosítani a COVID19 védekezés alatt
  • 6 db kézfertőtlenítő állomást vásároltunk a SOTE I. sz. Sebészeti Klinikájának
  • Védőfelszereléssel támogattuk Dr. Bardóczi Miklós - Alsóőrsi háziorvost és munkatársait.

Köszönjük, hogy minden félelmüket félretéve, kitartó munkájukkal gyógyítják embertársainkat és teszik könnyebbé a betegek mindennapjait!