Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Home Office megoldások kis-, és középvállalatok számára

A home office, vagyis az otthon végzett távmunkára történő hirtelen átállás számos problémát vet fel, amit a vállalkozásoknak gyakorlatilag azonnal kell megoldania.

Mivel? Hogyan? Honnan? Miből?

Ilyen esetben ezer kérdés merül fel, hiszen a home office kialakításához eszköz(ök)re és alkalmazás(ok)ra van szükség, melynek beszerzését és kialakítását befolyásolhatja az átmeneti áruhiány és a vásárlások finanszírozása is.

A Nádor Rendszerház által meghatározott javaslatok kidolgozása során kiemelt szempont volt:

Képkivágás

  • a költség takarékosság
  • nagy értékű beruházások elkerülése
  • előfizetéses megoldások hasznosítása, melyek az élet normalizálódása után megszüntethetők

Miben tudunk segíteni Önnek?

Távoli elérés kialakítása
A legtöbb kisvállalkozás a vállalati internet kapcsolatot többnyire csak az irodából használja, nem feltétel a távoli elérés biztonságos kialakítása.

Amit kínálunk:

pfSense tűzfal: biztonságos, egyszerűen telepíthető, openvpn alapú távoli elérést biztosít. Munkaállomás oldalon minden – jelenleg elterjedt – operációs rendszer támogatott, a mobil eszközök is! Alacsony erőforrást igénylő megoldás: mindössze egy közepes teljesítményű PC-t vagy annak megfelelő virtuális környezetet igényel. A licenc ingyenes, Önnek csak a munkadíjat kell kifizetni!

Irodában „maradó” eszközök, alkalmazások távoli elérése: kialakított biztonságos vpn kapcsolaton keresztül elérhetővé tehetők az irodai környezetben maradó erőforrások a home office környezet számára távoli asztal alkalmazással, meglevő terminál szerveren keresztül vagy a Teamviewer program segítségével.

Céges alkalmazások felhőbe költöztetése: amennyiben a vállalati alkalmazásokat többen is használják és a hálózatban nincs terminál szerver kialakítva, a home office használat hatékony módja ezen alkalmazások felhőbe költöztetése.

Bízza ránk a nehezét, készüljön fel velünk az előttünk álló időszak informatikai kihívásaira!