Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Cisco tűzfalak

A Cisco ASA 5500 sorozat proaktív védelmet nyújt, emellett összehangolja a hálózati tevékenységet és az alkalmazások forgalmát, valamint rugalmas VPN kapcsolatokat is biztosít. A készülékcsalád az otthoni irodák, fiókirodák, kis-, közép- és nagyvállalatok hálózatai számára egyaránt megfelelő modelleket kínál alacsony telepítési költséggel.

A Cisco ASA 5500 sorozat több, már bevált technológiát egyesít egy platformon, így a szervezetek átfogó biztonsági szolgáltatásokat vezethetnek be egyszerre több helyszínen is. Az egyes változatok az elérhető szolgáltatások egy bizonyos körét fogják át (pl.: tűzfal, IPSec és SSL VPN, IPS és „anti-X" kombinált védelmi szolgáltatások), így a vállalati hálózaton belül tökéletesen megfelelhetnek az adott környezet által támasztott igényeknek. Azzal, hogy valamennyi helyszín adott biztonsági igényeit sikerül kielégíteni, egyben a hálózat teljes biztonsági színvonala is magasabb lesz.

A Cisco ASA 5500 sorozat előnyei:

  • A piac által is elismerten kiváló biztonsági és VPN funkciók – Teljes körű, nagy teljesítményű csomagszűrő tűzfal, behatolás-megelőzés (IPS), kombinált védelem (anti-X), illetve IPsec /SSL VPN technológiák, amelyek nagy terhelés mellett is szilárd alkalmazásbiztonságot, felhasználó és alkalmazás szintű hozzáférés-szabályozást, férgek, vírusok és rosszindulatú programok elleni védelmet, valamint a külső felhasználók és helyszínek számára távoli elérést biztosítanak.
  • Bővíthető szolgáltatás architektúra – A moduláris szolgáltatás feldolgozási és szabályrendszernek köszönhetően a cégek az adatforgalom jellegén alapuló biztonsági és hálózati szolgáltatásokat kínálhatnak célzott és részletes szabályérvényesítési mechanizmusokkal, és egy sor védelmi szolgáltatást vezethetnek be, egyúttal racionalizálva az adatforgalom kezelését. E szabályrendszer hatékonysága, valamint a felhasználók által telepíthető biztonsági szolgáltatásmodulok (SSM-ek) és biztonsági szolgáltatáskártyák (SSC-k) révén a meglévő szolgáltatások továbbfejleszthetők, és újak vezethetők be anélkül, hogy magát a platformot le kellene cserélni, vagy a teljesítmény terén kényszerülnénk kompromisszumra. Ezekkel a lehetőségekkel részletesen testre szabható, rugalmasan bővíthető biztonsági házirendeket lehet kidolgozni.
  • Alacsonyabb telepítési és üzemeltetési költségek – A Cisco ASA 5500 sorozat révén egységes platform, konfiguráció és felügyeleti környezet alakítható ki, ami jelentősen csökkenti a telepítés és a folyamatos üzemeltetés költségeit.
Cisco-ASA-5505

CISCO ASA 5505
Tűzfal megoldás mikro- vagy kisvállalkozások számára, 150 Mbps gyorsaságig

CISCO ASA 5505 datasheet
CIsco-ASA-5510

CISCO ASA 5510
Tűzfal megoldás kisvállalkozások számára, 300 Mbps gyorsaságig

CISCO ASA 5510 datasheet
Cisco-ASA-5520

CISCO ASA 5520
Tűzfal megoldás kis- és középvállalkozások számára, 450 Mbps gyorsaságig

CISCO ASA 5520 datasheet
Cisco-ASA-5540

CISCO ASA 5540
Tűzfal megoldás középvállalkozások számára, 650 Mbps gyorsaságig

CISCO ASA 5540 datasheet