Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Mikrohullámú megoldások

Az IP alapú kommunikáció térnyerésével napjainkban egyre égetőbb igénnyé vált a szélessávú Internet alapú hálózatok korlátlan elérhetősége. A Nádor időben felismerve a piaci igényeket 2001- ben a Motorola Canopy termékcsalád forgalmazásával kezdte meg ez irányú tevékenységét, mellyel a szükséges alkalmazások és finanszírozási lehetőségek figyelembevételével minden esetben a legjobb megoldást ajánlja.

A mikrohullámú összeköttetések számos alkalmazási területen jelen vannak életünkben, melyek megbízhatóságán nagyban múlik vállalkozásunk sikere és teljesítőképessége. A Nádor Rendszerház kifejezetten nagy megbízhatóságú, professzionális eszközök forgalmazására szakosodott, így elsőként Cambium Networks PTP (pont – pont) és PMP (pont – multipont) termékeit javasolja nagytávolságú és nagy megbízhatóságú rendszerek építésére.

Mikor érdemes elgondolkoznia mikrohullámú rendszer kiépítésén/ korszerűsítésén?

  • Ha a két végpont között nincs rálátás, vagy csak részleges.
  • Ha internetszolgáltató, és rendszerét kedvező költségek mellett, gyorsan szeretné bővíteni.
  • Cége számos telephellyel rendelkezik és bérelt vonali / ADSL költségeit szeretné csökkenteni.
  • Rendelkezésére álló IP alapú összeköttetései nem biztosítanak megfelelő összeköttetést telephelyei között, és nagyobb adatátviteli sebességet szeretne elérni.
  • Meglévő vezetékes IP alapú összeköttetései mellé szeretne egy tartalék (back up) rendszert kiépíteni az esetleges rendszerhibákból adódó leállások elkerülése érdekében.
  • Ipari célú videó megfigyelő rendszerek kiépítésével foglalkozik, és a vezetékes megoldások mellet egyre gyakrabban merül fel az igény nagy-sávszélességű vezeték nélküli összeköttetések létrehozására a kamerák és a rögzítő között.
  • Rendelkezik már mikrohullámú összeköttetéssel, de az időjárási viszonyok nagymértékben befolyásolják az adatkommunikáció stabilitását, vagy a meglévő sávszélesség már nem szolgálja ki megfelelő módon az igényeit.

A mikrohullámú rendszerek előnyei:

  • Segítségükkel gyorsan és egyszerűen lehetséges IP alapú hálózatot kiépíteni.
  • A rendszer eszközök bármikor könnyen áttelepíthetőek.
  • A havi forgalmi és kommunikációs díjak vezeték nélküli rendszerek használatával nagymértékben csökkenthetőek.