Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Cambium rádióengedély köteles mikrohullámú eszközök

Cambium 820C HERO IP híd

Elérhető frekvenciasávok: havi frekvencia használati díj ellenében a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság 7 GHz-től 38GHz-ig biztosít kizárólagos frekvencia használati lehetőséget.

PTP 820 - Nagy sávszélesség, kimagasló megbízhatóság és alacsony késleltetés

A PTP 820 valójában egy nagysebességű vezeték nélküli Ethernet (IP) híd, amely két, egymástól távol elhelyezkedő hálózati szegmens között teremt szélessávú adat-, hang és video kapcsolatot.

Különlegessége a szoftveresen növelhető kapacitás 2 Gb/sec-ig.

Megfizethető Biztonság

A zavarmentes működtetést a felhasználó számára kizárólagosan kijelölt frekvencia biztosítja.

Változatosság

A Cambium PTP820-as termékcsalád számos engedélyköteles frekvencián elérhető. Hazánkban jelenleg a 18 GHz-es tartományban van lehetőség frekvenciaengedélyt kérni az NMNH-tól. Amennyiben a közös felhasználású 2,4 és 5 GHz-es tartományon kívül kíván biztonságos mikrohullámú hálózatot létesíteni, készséggel adunk felvilágosítást a legújabb vonatkozó jogszabályokkal kapcsolatban.

„Ahogy bővíti, úgy fizeti"

A PTP 820 rendszer lehetővé teszi, hogy először csak azt az átviteli kapacitással rendelkező berendezést vásárolja meg, amennyire jelenleg szüksége van, s azt később növekvő igényeinek megfelelően, szoftver upgrade segítségével bővítse a hardver elemek megváltoztatása nélkül. Ezen flexibilitás lehetővé teszi, hogy hálózata átviteli kapacitását a mindenkori igényhez igazítsa, és a rendszer fizikai átalakítása nélkül érjen el egy magasabb szolgáltatási színvonalat.

Integrálhatóság

A termékcsalád modelljei könnyen integrálhatók a már meglévő hálózati infrastruktúrába, kiegészítve a régebbi rendszereket. Egyszerű, rugalmas hálózatmenedzsment opciók teszik zökkenőmentessé és gyorssá az illesztést.

Hatékony rendszerfelépítés

Az optimalizált hardverfelépítés jelentősen csökkenti a rendszer telepítéséhez szükséges időt, energiát és költségeket, miközben a Kompakt Modemegység (Compact Modem Unit) kicsiny méretei és kompakt felépítése nagymértékben csökkentik a rackes helyigényt.

Mindehhez mit kínál a Nádor Rendszerház?

  • Az igények és lehetőségek helyszíni felmérését
  • Az elvárásoknak maradéktalanul megfelelő rendszer megtervezését szakértőink segítségével és a Cambium PTP LINK Planner alkalmazásával
  • A rendszertechnikai terv elkészítését az engedélyeztetéshez
  • Engedélyeztetési eljárás lebonyolítását
  • A rendszer teljeskörű kiépítését, beüzemelését

Rendszerrel kapcsolatos bemutatók tartását a gyártó mérnökeinek támogatásával

Hivatkozások