Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Rendszerfelmérés, rendszerterv elkészítése

Egyre több vállalat, intézmény számára válik a vonalkód technika a mindennapi munkafolyamatok szerves részévé. Hibátlan működése kulcsfontosságú a termelékenység zavartalanságához, a napi feladatok ellátásához, hiszen ha a vonalkód rendszer akadozik vagy leáll, valószínűleg az egész termelő sor, a raktár vagy akár a betegellátás, a kasszák működésképtelenné válnak, amely közvetve és közvetlenül is jelentős bevétel kieséshez vezethet.

Érthető tehát, hogy nem elég csupán elhatározni, hogy bevezetjük vagy éppen felújítjuk, bővítjük a vonalkód, illetve RFID rendszerünket. A fentiek megelőzéséhez tökéletes terv kell! Olyan, amely szakértelmen alapszik, a legjobban és leggyorsabban szolgál ki minden jelenlegi igényt és gondol a jövőbeli változásokhoz való egyszerű alkalmazkodásra is!

A Nádor vonalkód technikai szakértői segítenek elkészíteni a leendő rendszerek elvárt, valamint a már meglévő rendszerek költséghatékonyabb és eredményesebb működéséhez szükséges terveket.

A Nádor üzleti filozófiájának alapja a minőség, ezért egy vonalkód vagy RFID rendszer tervezése során kizárólag kíváló minőségű – a vonalkód-technikai eszközök közül Motorola, Psion Teklogix, Intermec, stb. , ill. vonalkód és kártyanyomtatók közül Zebra, Intermec, CAB, Toshiba TEC, Avery Dennison – termékek alkalmazásában gondolkodik. Ezen gyártók és termékeik kiemelkedő technikai és ügyfélszolgálati háttérrel rendelkeznek, biztosítva a hosszú távú elégedettséget.