Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Rendszerintegráció

A Nádor Rendszerház könnyen beépíthető vonalkód integrációs megoldásai egyedülállóak a piacon, mert minden vállalati rendszerhez alkalmazkodnak, személyre szabottan tartalmazzák mindazon funkciókat, amelyre ügyfeleinek szüksége van, legyen az egyszerű raktári folyamat, gyártási nyomon követés, gyártástervezés, logisztikai alkalmazás, minőségellenőrzési folyamat, vagy mindezek egésze, hozzáigazítva az ügyfelek különböző pénzügyi rendszereihez és könyvelési folyamataihoz.

A Nádor nem csak önálló vonalkód és RFID rendszereket szállít, hanem széleskörű informatikai tapasztalatait felhasználva elvégzi integrációjukat is. Mint „komplett megoldásokat" beilleszti az új alkalmazásokat ügyfelei jelenlegi folyamataiba, meglévő informatikai és egyéb rendszereibe, előzetesen felkészítve azokat az új alkalmazás fogadására.

A Nádor által tervezett és szállított vonalkód és RFID rendszerek kivitelezése, integrálása és bevezetése mindig a legoptimálisabb és az alkalmazottak számára legkevésbé megterhelő módon történik. Szakértői nagy hangsúlyt fektetnek a napi működés során a dolgozók munkájának könnyebbé és hatékonyabbá tételére, illetve az ergonómiára és a teljes körű oktatásra, ezáltal minimálisra csökkenti a „dolgozói ellenállást" az új rendszerrel szemben.