Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

RFID rendszerek tervezése és kivitelezése

Az RFID (Rádiófrekvenciás Azonosítás) mint a vonalkód rendszereket kiegészítő, azokkal párhuzamosan működő, vagy azokat felváltó új technológia forradalmasította az automatikus jelöléstechnikai rendszereket, megvalósítva a rálátás nélküli azonosítást.

Ezen rendszerek tervezése és kivitelezése magas fokú technikai képzettséget, tapasztalatot és az ügyfelek jelenlegi rendszereinek átfogó vizsgálatát, ismeretét igényli. A Nádor szakemberei a tervezés folyamán mindig figyelembe veszik, hogy az adott szervezet jelenleg milyen azonosítást és azt milyen hatékonysággal alkalmaz. Ezt követően az infrastruktúrát és a körülményeket figyelembe véve javaslatokat tesznek különböző alternatívákat kínálva vonalkód vagy RFID rendszer kivitelezésére, kiemelten vizsgálva és megadva a várható megtérülési időt és az üzleti haszon mértékét.

A Nádor RFID rendszerek tervezése során rendkívüli hangsúlyt fektet a helyi viszonyokhoz igazodó hálózati lefedettségre, amely elengedhetetlenül fontos a rendszer működésének szempontjából. Komplex tevékenységi köréből adódóan nem jelentenek akadályt számára az esetleges informatikai vagy hálózati problémák, ezeket mind a fejlesztés közben, mind azt megelőzően szakértelemmel képes elhárítani. Ennek köszönhetően egy kézben összpontosulhat a rendszer teljes kivitelezése, supportálása, üzemeltetése és karbantartása.

A kivitelezés során mindig folyamatos konzultációkkal, az ügyfelekkel együttműködve végzi az RFID rendszer telepítését, gondolva a később felmerülő bővítési, fejlesztési tervekre, lehetőségekre és felkészítve a rendszert a várható igények jövőbeli kielégítésére.