Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Közbeszerzés

A Nádor Rendszerház 1997 óta szállít a központosított közbeszerzés keretén belül, szorosan együttműködve a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF) (korábbi nevén a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság- KSZF).

Keretmegállapodásai széles termékpalettát és gyártói kört ölelnek fel, hogy Ügyfelei minél hatékonyabban találják meg a számukra legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat.

Rendelkezik az integrációhoz és az üzemeltetéshez szükséges szaktudással, tapasztalattal és minősítésekkel, valamint jártas a kapcsolódó közigazgatási feladatok ellátásában, a problémák megoldásában.

Számos referenciája között tudhat olyan meghatározó intézményeket, mint a Belügyminisztérium, a Honvédelmi Minisztérium, a NAV, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Debreceni Egyetem.

Ártájékoztatóval és a szerződések részleteivel kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon bizalommal közbeszerzési munkatársainkhoz.