Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Riasztási rendszer

Fokozottan tűzveszélyes telephellyel rendelkezik és hatékony riasztási rendszert keres?

 

Egy nemzetközi gyógyszergyártó cég azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy találjunk megoldást a telephelyén üzemeltetett saját tűzoltóság gyors és hatékony riasztási rendszerének kialakítására. Az üzem magas tűzveszélyessége miatt ugyanis minden akadályoztató tényezőt szeretett volna elkerülni a kommunikáció során, és így a lehető legtöbb eszközzel kívánták támogatni a tűzoltók munkáját.

A feladat tehát a gyorsaság, megbízhatóság és kényelem egyidejű megvalósítása egy professzionális riasztási rendszer által.

A9RB321

A megvalósított megoldás

A Nádor Rendszerház telephelyi személyhívó rendszer kialakításában látta meg a lehető legjobb és legmegbízhatóbb megoldást.

Állandó és gyors elérés

A rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy kiküszöböli a GSM hálózatoknál tapasztalható leggyakoribb hibát, a hálózat elérhetetlenségét vagy akadozását. Mivel nem kell GSM telefont adni az érintetteknek, a visszaélésekből keletkező problémák is megszűnnek. Az alkalmazás segítségével előre gyártott csoportos üzenetek küldhetőek, egyszerre akár 1000 személyhívóra, ami a legveszélyesebb helyzetekben is azonnali riasztást tesz lehetővé. Ráadásul többé senki sem védekezhet alaptalanul azzal, hogy nem kapta meg a riasztást, hiszen a rendszer minden aktivitást naplóz, így a gyógyszergyár ezirányú aggodalma is egyszerűen megszűnt.

Biztonság és kényelem minden percben

Nem csupán a gyorsaság és megbízhatóság szolgálja a gyógyszergyár céljait, hanem a kényelem is. Ennek elsődleges oka, hogy a Nádor Rendszerház karbantartási szerződés keretében biztosítja a személyhívó rendszer 7x24 órás zökkenőmentes üzemelését. Másrészt a kompakt méretű, övcsipesszel ellátott készülékek a tűzoltók számára egyszerűen, kényelmesen hordhatóak, így semmilyen módon nem akadályozzák őket életmentő feladatukban.

A vezetőség értesítése

Igényként merült fel az is, hogy a felső vezetés minden esetben értesüljön valamilyen formában az eseményekről, riasztásokról személyhívó készülék viselése nélkül. A rendszer részét képező saját fejlesztésű szoftver módosításával ezt is lehetővé tettük, úgy hogy a GSM telefonjukra kapjanak egy sms értesítést. Természetesen ez esetben is lehetséges a csoporthívás, illetve az előre definiált üzenetek kezelésére.

Továbbfejlesztési lehetőség

Bár az üzenetek jelenleg manuális csoporthívással mennek ki, nyitott a lehetőség arra is, hogy a személyhívó rendszer riasztóbemenetét riasztó vagy tűzjelző rendszerhez kapcsolva, az üzenetek esemény alkalmával automatikusan kerüljenek kézbesítésre, az előre megadott felhasználói csoportokhoz.

Mit nyert Ügyfelünk a személyhívó rendszerrel?

  • Hatékony kommunikációs eszközt, amely egyszerűvé, gördülékennyé teszi a riasztást.
  • Minimális fenntartási és üzemeltetési költséggel számolhat, a megtakarított összeget egyéb fejlesztésekre fordíthatja.
  • A mindennapok kényelmét, hiszen a tűzoltóknak és a vezetőségnek sem kell alkalmazkodnia egy új, nehézkes rendszerhez. Pillanatok alatt könnyedén elsajátíthatják a szükséges tudnivalókat és az eszközök hordozása sem ró rájuk plusz terhet.
  • Biztonságot, hiszen a rendszeren kívül nem tudják használni a készülékeket, így nem lopják el és nem kell plusz kiadásokkal számolni az eszközök pótlására.
  • Az egyedi és változó igényeikhez mindenkor rugalmasan testre szabható megoldást, amely hosszú távon megkönnyíti a riasztási folyamatot.
  • A Nádor szerviz hátterének, szakmai támogatásának köszönhetően garanciát arra, hogy a rendszer folyamatosan, megbízhatóan működik, így egy hiba vagy leállás nem okoz semmilyen veszteséget számukra.