Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Mobil rádiók

A mobil rádiók kitűnő megoldást nyújtanak a gépjárműben dolgozó munkatársak összeköttetésére. Az engedélyeztetett frekvenciasávon működő mobil rádiók olcsó, megbízható kommunikációs megoldást nyújtanak a taxi társaságok, fuvarozó cégek, polgárőrök és egyéb őrző-védő cégek számára. Kialakításuknak köszönhetően kényelmesen és esztétikusan használhatóak gépkocsiban vagy diszpécser rádióként is. A DIN-A szabványnak való megfelelőségüknek köszönhetően a műszerfalba történő felszerelés egyszerű, könnyen kivitelezhető.


Az eszközök beépítő kerettel és kézi mikrofonnal együtt kerülnek értékesítésre, így megvásárlásukat követően egyéb kiegészítők beszerzése nélkül használhatóak. A gyári tartozékok mellett különböző mikrofonok, hangszórók, antennák, adat- és programozó kábelek megvásárlása lehetséges, ezzel biztosítva a vevői igényeknek megfelelő testreszabhatóságot.

A Nádor Rendszerház különböző gyártmányú mobilrádiók forgalmazását és szervizelését végzi.

Mobil rádió megoldások

 

Hytera TM600 mobil rádió

Hytera TM600 - KIFUTOTT
analóg, 8 csatorna, 5-25W, 8 karakteres LED kijelző, 4 programozható gomb

helyette

Hytera TM610 mobil rádió

Hytera TM610
analóg, 128 csatorna, 5-25W, 15 karakteres LCD kijelző, 6 programozható gomb

helyette