Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Vírus, Spam, és URL szűrés

Napjainkban az interneten továbbított levelek 50-60%-a kéretlen reklámlevél, melyek a levelező szerverek terhelésében - esetenként komoly anyagi vonzattal - jelentkeznek. A tárolóeszközökön helyet foglaló spamek nagyobb tárolási megoldás beszerzését generálják, de a megnövekedett tartalom szélsőséges esetekben akár a szerver túlterhelését is okozhatják, ami késleltetheti fontos üzleti leveleink kézbesítését. 

Értékes időt veszíthetünk a kéretlen levelek manuális szűrésével, melyek egyértelmű azonosítása azok megnyitásával járhat, így a spamekbe rejtett automatikusan induló káros tartalmak még nagyobb kárt okozhatnak a rendszerekben.

Ha vállalati levelezőrendszerünket megfelelő szűrési megoldással látjuk el, jelentős idő és energia takarítható meg, egyúttal megakadályozható a bizalmas adatok kiszivárogtatása és a kártékony vírusok rendszerbe való bejutása.

A Nádor Rendszerház széles termékportfóliója hardveres és szoftveres megoldásokat kínál a webes böngészés és levelezés közben terjedő rosszindulatú programok és kéretlen levelek kiszűrésére.


Gyártók
: Kaspersky, Barracuda, Avira, McAfee, Watchguard, Sophos, Symantec, ESET, Fortinet, Panda